Вівторок, 23.04.2024, 16:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 15 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
08:11
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
Під головуванням заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Грінченка відбулося засідання даної комісії під час якого було розглянуто питання, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 18.08.2017 року та стосуються профілю роботи комісії.

Обговоривши проект рішення «Про передачу на баланс ОСББ «Будинок мрії-10» вартості робіт об’єкта завершеного будівництва», заслухавши думку з даного питання Голови правління зазначеного ОСББ Марини Мацегут, а також беручи до уваги інформацію начальника УМА та ЖКГ Миколи Нікітіна щодо направлення листа виконавцю робіт з проханням усунути недоліки, що виявлені після завершення робіт по реконструкції покрівлі, членами комісії було доручено заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюку провести зустріч з керівником підрядної організації, а проект рішення зняти з розгляду сесії міської ради до моменту вирішення всіх проблемних питань, що виникли на об’єкті. 

Заслухавши інформацію головного інженера ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» В.Єрьоменка, проект рішення «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення рідких побутових відходів спеціально спеціально обладнанами для цього транспортними засобами на території міста Знам’янки», погоджено винести на розгляд сесії міської ради.

Інформацію начальника юридичного відділу Ю.Данільченка щодо змісту  та правових підстав для розгляду питання «Про повноваження щодо приватизації житлової квартири №2 по вулиці Центральній,285м в селі Богданівці взято до відома, а проект рішення запропоновано розглянути на сесії міської ради.

Члени комісії також розглянули питання: «Звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2017року», «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2017 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», «Про внесення доповнень до Програми розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янки на 2017-20121 роки».

Враховуючи необхідність своєчасного використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій, комісія погодила додаткове включення до порядку денного сесії міської ради питання «Про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2017 рік», а також внесення доповнення до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2017 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» щодо збільшення доходів міського бюджету на суму 15597.1 тис.грн. за рахунок  коштів державного бюджету, що передбачені місту для надання пільг та субсидій.

Комісія також розглянула листи мешканців житлового будинку №2 по вул.. Глібка ( голова ОСББ Р.Холявко) та надала відповідні доручення УМА та ЖКГ ( нач. М.Нікітін) щодо черговості та шляхів вирішення питань заміни інженерних водопровідних мереж у підвальному приміщенні будинку; проведення експертизи житлового будинку та встановлення причин тріщини, а також виготовлення ПКД для визначення обсягу необхідних коштів для ремонту покрівлі будинку.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 665 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты