П`ятниця, 19.04.2024, 22:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 29 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
13:37
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням заступника голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища І.Грінченка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, 28.11.2017 року відбулося профільне засідання постійної комісії під час якого були розглянуті питання щодо проекту Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018-2019 роки та проектно-кошторисної документації на роботи по прочистці зливної каналізації на перехресті вулиць Чайковського - Дмитрівська та ДНЗ №6. 

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації: громадського діяча Н.Тюленевої, заступника начальника управління містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства М.Берлової, головного спеціаліста з питань екології та благоустрою УМА ЖКГ В.Безая, представника підприємства «Технології гідроочищення» С.Іщенка.

За результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи інформації спеціалістів, пропозиції депутатів міської рад, за підсумками роботи, членами постійної комісії вирішено надати доручення управлінню містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства  вивчити питання очищення 5 колодязів по м. Знам’янка в різних районах міста та надати комісії відповідну інформацію. Крім того, надати до комісії інформацію щодо вартості робіт по бурінню глибоких свердловин водопостачання із подальшим влаштуванням «бюветів». 

Крім того, членами комісії підтримано виконання робіт з очищення зливної каналізації на перехресті вулиць Чайковського - Дмитрівська та ДНЗ №6.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник начальника управління містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства М.Берлова, головний спеціаліст з питань екології та благоустрою УМА ЖКГ В.Безай, громадський діяч Н.Тюленева, представник фірми «Технології гідроочищення» С.Іщенко.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

Головний спеціаліст з правових питань                           
відділу забезпечення діяльності 
міської ради     В.Приходько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты