Четвер, 28.03.2024, 20:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 30 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
08:29
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії під час якого були розглянуті питання, що стосувалися напрямків використання розподілених бюджетних коштів за 2017 рік та планів на 2018 рік. Членами комісії та присутніми були заслухані інформації: заступника начальника управління МА та ЖКГ М.Берлової, начальника 18 ДПРЧ м. Знам’янка Д.Пшеничного.

За результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи отриману інформацію, прийняті рішення комісії та надані доручення управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ( нач. М.Нікітін) та членам постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища ( гол. А.Тесленко).

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради А.Тесленко, К.Пастух, О.Озеряний – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища; Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, В.Мацко, О.Тітарєв, І.Зіньковська – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; Л.Семиніна – заступник голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності; заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота та заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, заступник начальника та головний бухгалтер управління МА та ЖКГ М.Берлова та О.Підгорна, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський.

На сайті міської ради є розділ «Протоколи міської ради. Протокол постійних комісій», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися зі змістом рішень та доручень постійних комісій.

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради     Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 616 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты