Вівторок, 16.04.2024, 10:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 12 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
08:40
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням депутата міської ради О.Озеряного, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища під час якого були розглянуті питання, що стосуються профілю роботи комісії та винесені на розгляд чергової сесії міської ради в грудні поточного року. 

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації: секретаря міської ради Н.Клименко, заступника начальника управління МА та ЖКГ М.Берлової, завідуючого сектором з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління МА та ЖКГ С.Балана,  головного спеціаліста з питань екології та благоустрою В.Безая, заступника начальника фінансового управління О.Лепетко щодо:

стану виконання депутатських запитів за 9 місяців 2017 року;

затвердження плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2018 рік;

стану виконання Програми охорони навколишнього природного середовища в м. Знам’янка на 2014-2015 роки на період до 2019 року за 2016 та 10 місяців 2017 року, а також  Програми цивільного захисту міста Знам`янки на 2016-2020 роки в 2017 році.

Заслухано інформацію про необхідність внесення змін та доповнень до Правил утримання тварин в м. Знам’янка.

Обговорено зміни, що пропонуються відповідно до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік».

Піднято питання щодо необхідності запровадження на території міста роздільного збирання твердих побутових відходів.

За результатами обговорення питань порядку денного, враховуючи отриману інформацію, постійною комісією підготовлені висновки та рекомендації.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища; В.Мацко, О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, заступник начальника управління МА та ЖКГ М.Берлова, завідуючий сектором з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління МА та ЖКГ С.Балан, головний спеціаліст з питань екології та благоустрою В.Безай, мешканці міста.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії, а також розділ «Протоколи міської ради. Протокол постійних комісій», де кожен має змогу ознайомитися зі змістом рішень та доручень постійних комісій.

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 650 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты