П`ятниця, 03.05.2024, 23:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 14 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
14:43
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
Під головуванням голови комісії А.Тесленка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища під час якого депутати розглянули проекти рішень, що стосуються питань майна комунальної власності, житлово-комунального господарства, припинення в результаті реорганізації Знам’янської ЦРЛ шляхом приєднання до комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка», змін до міського бюджету тощо? Oj виносяться на розгляд чергової сесії міської ради. 
 Члени комісії заслухали інформації суб’єктів подання проектів рішень. За результатами роботи, комісія надала свої висновки та рекомендації.
За результатами обговорення, комісія погодила розглянути в лютому 2018 року під час сесії міської ради проекти рішень «Про внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки» та «Про внесення змін до Положень про органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети, затверджених рішенням міської ради від 18.03.2016 р. №154» відповідно до яких передбачається надання головам будинкових та головам квартальних комітетів, секретарям будинкових комітетів одноразової щорічної матеріальної допомоги, за умови відсутності у них заборгованості перед комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг».  
У різному до членів постійної комісії звернувся голова правління ОСББ «Зелений двір-9» В.Запісочний, який поінформував про потреби ОСББ та необхідність виділення коштів з міського бюджету для ремонту фундаменту та покрівлі будинку. Начальник управління МА та ЖКГ М.Нікітін роз’яснив порядок фінансування житлового фонду ОСББ відповідно до Положення, затвердженого міською радою. Відзначив, що роботи по капітальному ремонту будинків, де функціонують об’єднання, фінансуються з міського бюджету за умови спів фінансування  та з періодом 1 раз на 5 років. 
У роботі комісії брали участь: депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний, О.Тітарєв, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, головний лікар Знам’янської центральної районної лікарні І.Муравський.
З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 677 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты