П`ятниця, 19.04.2024, 21:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 30 » Відбулося засідання позачергової тридцять п’ятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
13:32
Відбулося засідання позачергової тридцять п’ятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося засідання позачергової тридцять п’ятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

До початку роботи сесії відбулося спільне засідання депутатських комісій під час якого було погоджено питання внесення змін до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.16 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік».

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата. 

Враховуючи розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації від 22.06.2017 р. №293-р «Про внесення змін до обсягів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню, присутні одноголосно затвердили рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.16 року №675 «Про міський бюджет на 2016 рік» відповідно до якого,  збільшено річний обсяг субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот у 2017 році на суму 99,068 тис.грн. 

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстом рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради взяли участь:  В.Загородня – перший заступник міського голови, І.Ратушна – керуюча справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради,  Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представники засобів масової інформації.

На сесії міської ради були відсутні 14 депутатів міської ради: Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, Ю.Сопільняк, Р.Кондратьєв, К.Пастух, Т.Макарова – відпустка, В.Озеряний, О. Кузін, С.Гуров, О.Рубан, М.Терновий – виробнича необхідність, О.Антоненко, І.Микуляк – за сімейними обставинами, Н.Тишкевич – відрядження, 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності  міської
ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 764 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты