Субота, 11.05.2024, 05:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 7 » Відбулося засідання профільної комісії.
14:50
Відбулося засідання профільної комісії.
   Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря  міської ради Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.
Під час обговорення, були розглянуті питання відповідно до плану роботи комісії на 2017 рік.
   Комісією взято до відома інформації про: стан наповнення міського бюджету від акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі; стан наповнення міського бюджету по власних надходженнях бюджетних установ; роботу структурних підрозділів виконавчого комітету по наповненню дохідної частини міського бюджету та виявленню додаткових ресурсів і додаткових доходів до бюджету.
   За результатами розгляду питання стану виконання рішень постійної комісії, прийнятих у поточному році, прийняті рішення щодо продовження терміну виконання частини з них до окремо визначених дат.
   На засіданні комісія повторно розглянула питання доцільності приєднання Центрального ринку до дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП». Було заслухано думку, як членів комісії, так і інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіної про додаткові витрати КП «Знам’янський ККП» у разі приєднання зазначеної земельної ділянки до підприємства (заробітна плата працівників, вивезення та прибирання ТПВ тощо), а також орієнтовну суму очікуваного прибутку від оренди торгівельної площі.
   Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було наголошено на необхідності вирішення даного питання в межах чинного земельного законодавства. 
Членами комісії було прийнято рішення щодо додаткового вивчення даного питання відділом земельних питань ( нач. А. Грицюк) та відділом економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі ( нач.І.Кузіна).
   У роботі комісії взяли участь: М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Антоненко, О.Рубан - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, В.Мацко, І.Зіньковська,  О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань  охорони здоров’я та соціального захисту, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С..Гребенюк, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Л.Полєжай,  головного в.о. керівника КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення діяльності міської ради 
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 1.8/5

Кировоград: новости и сайты