П`ятниця, 19.04.2024, 02:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 17 » Відбулося засідання регламентної комісії
08:08
Відбулося засідання регламентної комісії
12
  Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Л.Семиніної, за участі міського голови Сергія Івановича Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко, відбулося  засідання профільної комісії. 
  Члени комісії розглянули питання, що пропонуються до розгляду під час засідання чергової сесії міської ради.Під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», члени комісії детально обговорили зміни, що пропонуються та отримали відповіді щодо підстав для їх внесення від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти та головних розпорядників бюджетних коштів. Також, до даного проекту рішення пропонується внести доповнення, а саме: перерозподілити кошти в межах головних розпорядників бюджетних коштів  - УМА та ЖКГ (реєстрація комунальної техніки) у сумі 8.0 тис. грн. та відділу культури і туризму у сумі 129,25 тис.грн. (поточний ремонт малого залу Міського палацу культури – 120,0 тис.грн., поточний ремонт міського краєзнавчого музею – 9,25 тис.грн.).
   Під час обговорення звіту міського голови, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської
міської ради за ІІ квартал 2017 року, міський голова, відповівши на запитання членів комісії, зазначив, що використання коштів міського бюджету здійснюється за результатами проведення процедур закупівель, за умови виготовлення проектно-кошторисних документацій та отримання дозволів на початок будівельних робіт, а також після визначення виконавців робіт, укладання відповідних договорів, у тому числі на здійснення технічного та авторського нагляду  для капітальних ремонтів.
  Комісія розглянула питання стану виконання рішень Знам’янської міської ради сьомого скликання за січень-травень  2017 року та надала пропозиції щодо рішень, контроль за якими здійснює комісія, в частині їх зняття чи залишення на контролі.
  За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.
   У роботі комісії взяли участь: Л. Семиніна, Н.Коленченко - члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу забезпечення діяльності міської ради 
Н.Брунцвік
Переглядів: 699 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты