П`ятниця, 29.03.2024, 17:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
07:10
Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
12
Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

На засідання були запрошені представники відділів та управлінь міськвиконкому, пенсійного фонду, статистики, центру зайнятості, податкової та фізичні особи підприємці.

На розгляд були винесені питання:
Заслуховування керівників суб’єктів господарювання щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Ознайомлення присутніх з «Планом заходів щодо координації спільних дій по виявленню фактів використання праці неоформлених працівників» 
Щодо підвищення  рівня працевлаштування в місті (виконання показників Програми зайнятості населення м.Знам′янки у 2016 році)

На засіданні комісії прийняті відповідні рішення:

взяти до відома інформації запрошених осіб-підприємців;

фізичним особам-підприємцям не допускати до роботи працівників з неоформленими трудовими відносинами та поступово підвищувати рівень середньомісячної заробітної плати найманим працівникам;

секретаріату робочої групи розробити та затвердити міський «План заходів щодо координації спільних дій з виявлення фактів використання праці найманих працівників без оформлення трудових відносин, легалізації заробітної плати, проведення роботи із роботодавцями, фізичними особами-підприємцями щодо підвищення рівня заробітної плати у 2016 році» у відповідності до обласного Плану заходів;

включати до плану обстежень робочої групи в першу чергу ті суб’єкти господарської діяльності, керівники, яких не з’являються на засідання комісії;

включати до плану обстежень робочої групи супермаркети, які зареєстровані в інших містах з метою вивчення стану оформлення трудових відносин з найманими працівниками, рівня середньомісячної заробітної плати та виконання показників Програми зайнятості населення.

взяти до відома інформацію начальника відділу праці та соціально-трудових відносин управління соцзахисту населення про те, що за січень-червень 2016 року обстежено 49 суб'єктів господарювання. За їх результатами виявлено та легалізовано 36 працівників, що працювали без оформлення трудових відносин. 

Додаткові надходження до Знам'янського об’єднаного управління ПФУ загалом  станом на 01.07.2016 року склали 77,8 тис.грн.             



Секретар робочої групи                                               
Л.Манько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 723 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты