Четвер, 25.04.2024, 01:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення
07:41
Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення
12
Під головуванням першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

На засіданні були присутні представники відділів та управлінь міськвиконкому, Пенсійного фонду, статистики, центру зайнятості, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, головний державний інспектор управління Держпраці в Кіровоградській області. 

Під час засідання розглядалися питання щодо проведену протягом 9 місяців роботу з питань легалізації виплати заробітної плати,  розробку міської програми зайнятості населення на 2018-2020 роки

Головним державним інспектором управління Держпраці в Кіровоградській області надано інформацію про те, що управлінням Держпраці протягом березня-травня здійснені перевірки СГД, у яких міською робочою групою з питань легалізації були виявлені порушення щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками. На момент перевірки управлінням Держпраці у одного СГД порушення усунені не були. В результаті за рішенням апеляційного суду на ФОП накладено штраф більше 100тис.грн., в т.ч. за фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудових відносин – 96тис.грн.

За результатами засідання  прийняті відповідні рішення.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 636 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.6/5

Кировоград: новости и сайты