Четвер, 18.04.2024, 19:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 28 » Відбулося засідання робочої групи з питання впровадження реформи з децентралізації надання адміністративних послуг
07:30
Відбулося засідання робочої групи з питання впровадження реформи з децентралізації надання адміністративних послуг

12

Під головуванням першого заступника міського голови Загородньої В.Г. відбулося засідання робочої групи з питання впровадження реформи з децентралізації надання адміністративних послуг. Також у засідання взяли участь: керуюча спрвами міськвиконкому Ратушна І.О,, керівник Центру надання адміністративних послуг  Михайлов В.В. та начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В.

На початку засідання Валентина Григорівна зазначила, що відповідно до Закону України від 10 грудня 2015 року № 888 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розшрення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг" функції з реєстрації місця проживання громадян та зняття з місця проживання покладено на Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янскої міської ради.

Інформуючи присутніх керівник Центру Михайлов В.В. зазначив, що станом на 27 червня 2016 року складено 113 протоколів про адміністративні правопорушення та постанови щодо проживання за недійсним паспортом громадянина України (вклейка фотокартки до паспорта громадянина України при досягенні 25-річного та 45-річного віку, та зі зміною прізвища) - 88, проживання громадян без реєстрації місця проживання в Україні - 12; умисного зіпсування паспорта чи втрати його з необережності - 13.

Зареєстровано місця проживання - 277 громадян громадян
Знято з реєстрації - 184 особи.

Також протягом ІІ кварталу 2016 року до Центру звернулося 378 суб’єктів звернення для отримання адміністративних послуг. В результаті розгляду виконано 346 заяв. На контролі залишається 32 звернення. Позитивно вирішено 307 питань.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 751 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/5

Кировоград: новости и сайты