П`ятниця, 19.04.2024, 23:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 21 » Відбулося засідання тринадцятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
16:32
Відбулося засідання тринадцятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання
12
Під головуванням міського голови С.Філіпенка відбулося засідання тринадцятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Міський голова розпочав пленарне засідання з привітання депутатів міської ради О.Кузіна, Т.Макарової, Н.Тишкевич з Днем народження. 

Відповідно п.3 до ст.35 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, прийняття рішень відбувалося шляхом поіменного голосування  шляхом  оголошення позиції депутата.
 
До порядку денного сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання було включено 45 проектів рішень. Міська рада затвердила зі змінами та доповненнями 35 рішень та 6 депутатських запитів.
 
Депутати підтримали рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2015р. № 56 «Про міський бюджет на 2016 рік», «Про затвердження рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 14.04.2016 р. №97 «Про впорядкування штатного розпису міської ЦБС», «Про затвердження Положення про відділ забезпечення діяльності міської ради».

Також були прйняті рішення щодо: внесення змін до складу постійних комісій міської ради та Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, надання згоди на виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлових будинків, де створені і функціонують ОСББ.

Секретарем Знам’янської міської ради Н.Клименко, під час інформування  про стан виконання депутатських звернень, що надійшли до міської ради протягом  грудня 2015 року -  квітня 2016 року, було відзначено, що протягом зазначеного періоду, надійшло 191 депутатське звернення ( у т.ч. 1 звернення від депутата Кіровоградської обласної ради А.Тесленка), що на 177 звернень більше ніж у порівнянні  з відповідним періодом 2014-2015 р.р. Розгляд звернень було доручено виконавчому комітету, відповідним управлінням та відділам. В основному, а це 126 з 191 звернення, питання стосувалися виконання повноважень, делегованих управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, як в галузі житлово-комунального господарства, так і в галузі  архітектури та містобудування, а також діяльності комунальних підприємств міста. 

Депутати взяли до відома інформацію  голів постійних комісій Знам’янської міської ради сьомого скликання про проведену роботу. Затвердили депутати також і рішення, що стосувалися земельних питань.
Депутати не підтримали кандидатури голови громадської організації «Союз Чорнобиль»  В.І.Школи та секретаря громадської організації « Знам’янська Спілка підприємців» І.А.Усаченко та не включили їх до складу виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Не набрали необхідної для затвердження кількості голосів і проекти рішень: «Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління», «Про внесення змін до п. 2 рішення міської ради від  22 квітня 2016 року  №175 «Про  припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс»,«Знам’янська міська друкарня», Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг», «Про затвердження Положень про відділи, управління, служби Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету», «Про створення відділу з питань запобігання корупції та внутрішнього аудиту міської ради та затвердження положення», «Про внесення змін до рішення міської ради від 26 жовтня 2012 року №750 ««Про зміну напрямку головної дороги  на перехресті вулиць В.Чорновола та Соборної в м.Знам’янці».

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». Перелік прийнятих рішень буде оприлюднений в газеті «Знам’янські вісті», а з текстами рішень можна буде ознайомитися на сайті міської ради.

У роботі сесії міської ради також взяли участь: В.Загородня – перший заступник міського голови, С.Гребенюк – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, І.Ратушна – керуюча справами міськвиконкому, Л.Полєжай – в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка», начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голови ОСББ міста, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації, громадських організацій  та міських організацій політичних партій.
На сесії міської ради, відповідно до усних повідомлень депутатів, були відсутні 9 депутатів міської ради: Є.Ліщенко – перебуває в зоні проведення АТО, С.Гуров – проходить службу за контрактом в Збройних Силах України, А.П. Мороз, К.Пастух – санаторно-курортне лікування, С.Постика, О.Тітарєв, Ю.Сопільняк, В.Мацко – відрядження, Н.Тишкевич – за сімейними обставинами.


Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 844 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 3.2/9

Кировоград: новости и сайты