Понеділок, 13.05.2024, 08:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 13 » Відбулося засідання виконавчого комітету
13:32
Відбулося засідання виконавчого комітету
 
12         13 січня 2012 року міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 23 проекти рішень. Затверджено 22, одне – знято. З метою своєчасного та якісного контролю за технічним станом транспортних засобів, що зареєстровані на території міста, за їх готовністю до передачі до лав Збройних Сил України , та інших військових формувань в особливий період, на виконання Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" від 21 жовтня 1993 року №3543-7, Постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року №1921 "Про затвердження Положення про військово-транспортний обов'язок" та з метою підвищення рівня мобілізаційної готовності міста рішенням виконавчого комітету було вирішено Знам’янсько-Олександрівському об’єднаному міському військовому комісаріату забезпечити проведення не менше одного разу на рік, згідно графіку, затвердженого військовим комісаром та погодженим з міським головою , перевірки на підприємствах, в установах і організаціях, готовності транспортних засобів до передачі військовим формуванням на період мобілізації та у воєнний час; надання на розгляд міському голові інформації про результати перевірок готовності транспортних засобів до передачі військовим формуванням у період мобілізації та у воєнний час. 
12           Відповідно до ст.7 та 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», ст.16 Закону України «Про оборону» та «Положення про військово-транспортний обов’язок», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 1921 від 28 грудня 2000 року, з метою проведення сумісного технічного огляду автотранспорту підприємств, установ, організацій міста у першому півріччі 2011 року вирішено затвердити комісію по проведенню спільного огляду техніки господарств міста ,рекомендувати начальнику відділення ДАІ міліції громадської безпеки Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області скласти план-графік проведення технічних оглядів автотранспорту і довести його до відома ТВП Знам’янсько-Олександрівського військового комісара Юзвенка Р.С., після проведення технічного огляду техніки підприємств, установ, організацій один примірник акту техогляду направити у військовий комісаріат; усі зміни в плані проведення річних технічних оглядів проводити по узгодженню із ТВП Знам’янсько-Олександрівським військовим комісаром Юзвенком Р.С. Відповідно до ст.ст. 7 та 18 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, ст.16 Закону України "Про оборону”, Постанови Кабінету Міністрів України №1921 - 2000 року "Про затвердження Положення про військово - транспортний обов`язок”, рішення виконавчого комітету Знам`янської міської ради від 3 червня 2011 року № 322, планів-графіків проведення перевірок у період з 09 лютого по 14 червня 2011 року були проведені перевірки мобілізаційної готовності автотракторної техніки підприємств, установ, організацій м. Знам’янки, призначеної для направлення у період мобілізації до ЗС України та інших військових формувань.
Аналізуючи показники перевірок та стан техніки в господарствах відмічено, що в більшості підприємств, установ, організацій міста виконуються вимоги військово-транспортного обов’язку. Керівники господарств забезпечують покладені на них обов`язки по мобілізаційній готовності, підтримують техніку в справному стані, створюють недоторкані комплекти запасних частин, відпрацьовують та уточнюють документацію на мобілізаційний період, сприяють по потребі у роботі військового комісаріату.
Більш чітко планується і проводиться робота по мобілізаційній готовності на підприємствах залізниці, зокрема, дистанції колії (нач.Соляренко О.Б.).
Поряд з цим, окремі керівники господарств не з повною відповідальністю розуміють та відносяться до вимог військово-транспортного обов`язку.
Виходячи з проведеного аналізу було вирішено рекомендувати керівнику дистанції колії Соляренку О.Б. заохотити посадових осіб підприємства, які відповідають за техніку на підприємстві, за сумлінне виконання військово – транспортного обов'язку . Розглянувши звернення керівника Знам'янського міського виробничого управління водоканалізаційного господарства Рябова О.М. від 13.12.2011 року №357 про надання дозволу на списання дебіторської заборгованості в сумі 39476,80 гривень, строк позовної давності якої минув було винесено рішення надати дозвіл Знам'янському міському виробничому управлінню водоканалізаційного господарства (кер. Рябов О.М.) на списання дебіторської заборгованості, в сумі 39476,80 гривень, строк позовної давності якої минув. У зв'язку з тим, що протягом 2012 року розміри мінімальної заробітної плати складуть: з 1 січня 2012 року – 1073грн.; з 1 квітня 2012 року – 1094 грн.; з 1 липня 2012 року – 1102грн.; з 1 жовтня 2012 року – 1118грн.; з 1 грудня 2012 року – 1134грн., відповідно до ст.13 Закону України „Про Державний бюджет України на 2012 рік” виконавчим комітетом було вирішено дозволити керівникам підприємств і установ комунальної власності міста проводити перерахунок розмірів посадових окладів (ставок) працівникам підприємств пропорційно до темпів зростання мінімальної заробітної плати власними наказами, без перезатвердження штатних розписів виконавчим комітетом. Проаналізувавши виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за ІV квартал 2011 року вирішено затвердити перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на І квартал 2012 року та звіт перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за ІV квартал 2011 року.  
12          Заслухавши доповідь завідуючого сектором з питань надзвичайних ситуацій міськвиконкому Балана С.М відповідно до статті 36 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення виконання вимог законів України "Про правові засади цивільного захисту”, "Про Цивільну оборону України” та з метою підвищення рівня захисту населення і території міста від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, виконавчий комітет міської ради було вирішено Інформацію завідуючого сектором з питань надзвичайних ситуацій міськвиконкому Балана С.М взяти до уваги та визнати роботу органів управління і сил Міської ланки щодо забезпечення цивільного захисту території і населення міста в 2011 році задовільною, але такою, що потребує покращення в 2012 році та затвердити план основних заходів цивільного захисту міста на 2012 рік. З метою поновлення танцювальних вечорів відпочинку, забезпечення проведення культурного дозвілля молоді в приміщенні міського Палацу культури винесено рішення про надання міському Палацу культури дозволу на укладення договору оренди приміщення малого залу загальною площею 202,6 м.кв. з приватним підприємцем Білоусом Євгеном Сергійовичем для проведення дискотечних програм терміном дії з 05.01.2012 року по 31.12.2012 року. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 року № 1235 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань надання безоплатної правової допомоги" виконавчий комітет вирішив внести зміни до регламенту роботи виконавчого комітету Знам`янської міської ради шостого скликання, затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам`янської міської ради від 30 листопада 2010 року № 497, а саме: доповнити розділ 6 регламенту пунктом 6.6 такого змісту:"Розгляд звернень громадян щодо надання безоплатної первинної правової допомоги, організація особистого прийому таких громадян здійснюється відповідно до Закону України "Про безоплатну правову допомогу".
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 873 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты