Субота, 20.04.2024, 13:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 27 » Відбулося засідання виконавчого комітету
18:52
Відбулося засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого виносилось 13 питань, які були затверджені з доповненням.

 Розглянувши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини виконавчим комітетом  Знам’янської міської ради прийнято рішення про надання дозволу на продаж житлового будинку та квартири, право користування якими належить малолітнім дітям, а також рішення про надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, яким у травні 2016 року виповнилось 18 років.

 На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України та розпорядження голови облдержадміністрації від 22.03.2016 року затверджено  план  заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в місті Знам’янка  на 2016 рік . 

Відповідно до даного плану структурним підрозділам міськвиконкому, місцевим підрозділам центральних органів виконавчої влади  вказано забезпечити виконання запланованих заходів  та про хід виконання плану надавати інформацію  сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства  до 1 липня 2016 року і до 2 січня 2017 року.

З метою упорядкування на території міста Знам’янка сезонної торгівлі затверджено дислокацію торгових точок для сезонної торгівлі квасом  та  безалкогольними напоями.

Прийнято рішення про переведення до окремих списків учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції першочергової черги  квартирного обліку та про постановку на квартирний облік учасника   бойових дій. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 855 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 3.2/9

Кировоград: новости и сайты