П`ятниця, 19.04.2024, 03:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 26 » Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради.
15:44
Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради.
Під головуванням першого заступника міського голови Загородньої  Валентини Григорівни 21 грудня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 25 проектів рішень та всі 25 затверджено. 
Сайт міської ради модернізується
З яких джерел знам’янчани дізнаються про всі події та заходи, що відбуваються у нашому місті? Звісно, з міської газети «Знам’янські вісті», що є органом міської ради, а ще – з офіційного сайту міськради. За 2017 рік на ньому було розміщено 927 інформаційних матеріалів, 436 проектів рішень, 652 рішення міської ради, виконавчого комітету, розпорядження міського голови, протоколи засідань міської ради та постійних комісій.
Для забезпечення відкритості й прозорості роботи ради на сайті розміщується інформація про результати голосувань на сесіях, відвідування їх депутатами. На окремих сторінках, створених для кожного депутата, можна знайти їхні автобіографії, декларації про доходи, контакти для листування тощо.
Відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю запропоновано створення нового веб-сайту. На сесії міської ради, яка відбулася 17.11.2017 року, депутати підтримали  цю ініціативу та виділили кошти. Тож невдовзі сайт Знам’янської міської ради буде модернізовано.
Сім’ї, що потрапили у складні сімейні обставини
Діяльність Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спрямована на задоволення соціальних потреб сімей, дітей та молоді, які потрапили у складні життєві обставини та потребують сторонньої допомоги, а також надання представникам найбільш соціально уразливих категорій населення послуг різного соціального спрямування.
У 2017 році загальна чисельність отримувачів таких послуг склала 326 сімей, у яких виховується 502 дитини. На облік взято 18 сімей, де виховується 30 дітей, загалом на обліку перебувала 71 сім’я, де виховується 123 дитини. Цим сім’ям надавалися послуги, спрямовані на вихід із складних життєвих обставин. Соціальним супроводом було охоплено 16 сімей, у результаті проведеної роботи 11 сімей було знято з соціального супроводу.
За інформацією начальника відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету О.Зайченко, у 2017 році підготовлено 620 проектів розпоряджень міського голови з кадрових питань, 105 – про відрядження посадових осіб місцевого самоврядування, 3 проекти рішень міської ради та виконавчого комітету, 80 листів-відповідей на публічні запити та звернення громадян. На засіданні виконавчого комітету затверджено перспективні плани роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради на І квартал 2018 року та на весь рік. Прийнято у новій редакції склад та положення постійних комісій, координаційних рад, робочих груп виконавчого комітету.
Заклади культури – оновилися
Для реалізації у Знам’янці державної політики у сфері культури, мистецтва, туризму і охорони культурної спадщини, у 2017 році створено належні умови для підвищення рівня матеріально-технічного забезпечення інфраструктури. На електронному майданчику державних закупівель через електронну систему Prozorro відділом культури і туризму було підготовлено 16 пакетів документів на загальну суму 500888 грн., по 12-ти з них процедуру завершено успішно. Для МПК придбано музичні інструменти, сценічне взуття та костюми для художніх колективів, відеопроектор, для централізованої бібліотечної системи – 3 персональні комп’ютери, для Будинку культури смт Знам’янки Другої – пасивний мікшерський пульт, ноутбук та проектор. 
На базах закладів культури проведено капітальні та поточні ремонти. У Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.Лисенка – замінено 11 вікон на енергозберігаючі, поточний ремонт учбових класів, ремонт фасаду тощо. У міському Палаці культури виконано поточний ремонт покрівлі приміщення малої зали та сходової клітини, коридору, приміщення службового входу, інші роботи. На 100 тис. грн.. виконано ремонтні роботи у закладах централізованої бібліотечної системи. Здійснено ремонт фасаду міського краєзнавчого музею, розпочато капремонт фасаду міської центральної бібліотеки.
Аналізували й оцінювали
Виконавчий комітет Знам’янської міської ради, заслухавши та обговоривши інформацію про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств «Знам’янський комбінат комунальних послуг», редакції газети «Знам’янські вісті» за 9 місяців 2017 року, визнав їхню роботу задовільною.
На «добре» оцінено діяльність КП «Бюро технічної інвентаризації», яке отримало у 2017 році доходу від надання послуг у сумі 396,1 тис. грн., що на 53,4 тис. грн. більше, ніж за 8 місяців 2016 року. Прибуток за звітний період склав 18,2 тис. грн.
Для осіб з обмеженими фізичними можливостями
Як у Знам’янці враховуються потреби осіб із обмеженими фізичними можливостями?
Упродовж 2017 року здійснювався моніторинг та вибіркова перевірка технічного стану пандусів, кнопок виклику, інших технічних заходів. Перевірено 16 об’єктів, чотирьом із яких поставлено вимогу забезпечити безперешкодний доступ для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Оновлено базу даних об’єктів, у яких мешкають особи з обмеженими фізичними можливостями, де за наявності технічних можливостей, вживатимуться заходи щодо обладання житлових будівель пандусами, розроблено 2 схеми проектованих пандусів до багатоквартирних житлових будинків. При виконанні у 2017 році робіт із поточного та капітального ремонту тротуарів у 9 випадках на примиканні тротуарів до пішохідних переходів було занижено або демонтовано бортовий камінь для зручного пересування осіб з інвалідністю. На аварійно небезпечних пішохідних переходах додатково облаштовано ліхтарі зовнішнього освітлення та попереджувальні світлофори. На засіданні виконавчого комітету обговорювалось питання необхідності придбання транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб із обмеженими фізичними можливостями.
Заслухано та взято до відома інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальника фінансового управління Лихоти Г.В. про проект рішення міської ради «Про міський бюджет на 2018 рік» та доручено винести проект рішення «Про міський бюджет на 2018 рік» на розгляд міської ради.
Рішенням виконавчого комітету надано дозвіл міському Палацу культури на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури з ФОП  Ящишеним В.А. для проведення 23 грудня  2017 року концертної програми "Офіцерська честь", Заслуженого артиста України, учасника бойових дій, поета, композитора  Альберта Салтикова о 17.00.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 648 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты