Субота, 20.04.2024, 14:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 28 » Відбувся чемпіонат з військово – спортивних багатоборств у розділі «Пневматичне триборство»
11:05
Відбувся чемпіонат з військово – спортивних багатоборств у розділі «Пневматичне триборство»
12
24 листопада 2017 року у Знам’янському міському спортивно – технічному клубі Товариства сприяння обороні України вперше був проведений чемпіонат з військово – спортивних багатоборств у розділі «Пневматичне триборство». Це стрільба з пневматичної гвинтівки з різних положень – стоячи, сидячи, лежачи.
12

Для участі у цьому відкритому чемпіонаті прибули 14 команд зі Знам’янки та зі Знам’янського району. 

Серед почесних гостей, що вітали юних стрілків, були головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, спорту і охорони здоров’я Знам’янської міської ради А. Сугарей, начальник відділу освіти, молоді і спорту Знам’янської РДА В. Сидоренко, головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Т. Попова, заступник голови Знам’янської міської організації УСВА О. Мазур.
12

У підсумку змагань в розділі «Стрільба стоячи» перемогу виборола учениця Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №4 Капелюха Вікторія, на ІІ місці – учень Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №7 Дюков Денис, на ІІІ – учень Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №4 Джафарлі Тамерлан.

У розділі «Стрільба сидячи» І та ІІ місця відповідно поділили учні Знам’янського ПТУ №12 Саковець Сергій та Іванюта Анна, на ІІІ місці – учень Дмитрівської ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т. Шевченка Гребенніков Микола.
12

У розділі «Стрільба лежачи» переможцем став учень Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №4 Джафарлі Тамерлан, ІІ місце виборов учень тієї ж школи Васильєв Кирило, на ІІІ місці – учень Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №1 ім. Т. Шевченка Антон Кравченко.

Всіх переможців нагородили почесним знаком «Влучний стрілок ТСОУ», медалями та дипломами Знам’янського МСТК ТСОУ та Знам’янської міської ради.  
12

Звертаючись до учасників змагань,  директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко вітав переможців, що будуть захищати честь міста та району під час обласних змагань у грудні, та повідомив, що проведення цих чемпіонатів стане щорічним і традиційним та, рішенням колективу Знам’янського МСТК ТСОУ, присвячується вшануванню пам’яті нашого земляка Сергія Трубіна. Сергій народився і виріс у Знам’янці, ходив до школи, закінчив Знам’янське ПТУ №3, був турботливим сином і братом, справжнім патріотом. І загинув, захищаючи цілісність України, під час проведення АТО.

Серед присутніх була мама загиблого, працівник Знам’янського МСТК ТСОУ Людмила Олександрівна Трубіна. Жодні слова чи дії не можуть бути втіхою, коли мова йде про втрату рідної людини. Та ми віримо, що наші хлопці гинуть недаремно, що прийде врешті мир в Україну. Подвиги героїв не забудуться. І подвиг Сергія залишиться в пам’яті назавжди. 
12
Заступник військового комісара Знам’янського військового комісаріату майор О. Курільний передав матері загиблого воїна почесний нагрудний знак «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня, затверджений наказом начальника Генерального штабу Головнокомандувача Збройних Сил України.

І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты