Четвер, 02.05.2024, 13:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 6 » Державний реєстр виборців інформує
15:29
Державний реєстр виборців інформує
  
12
Відбулося засідання міської робочої групи з питань ведення Державного реєстру виборців під головуванням секретаря міської ради А.Тесленка та за участі : керуючої справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної, директора територіального центру соціального обслуговування м.Знам’янка Т.Костікової ,начальника відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення С.Оврашка, головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування О.Мостового.

На порядок денний виносилось питання розгляду Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту бездомних осіб”, який набрав чинності 23 жовтня 2013 року.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців О.Денисов проінформував присутніх про зміни, які відбулися до Законів України "Про місцеве самоврядування в Україні”, "Про вибори Президента України " та "Про Державний реєстр виборців”.

Зокрема, змінено суб'єкт - спеціалізований заклад, який відповідно до закону здійснює облік бездомних громадян, яким подаються відомості про виборців, передбачені частиною восьмою статті 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців”, на центр обліку, який відповідно до закону веде облік бездомних осіб, або соціальну службу, у складі якої утворено структурний підрозділ для ведення обліку бездомних осіб, керівник якого подає відомості про виборців, які протягом попереднього місяця зареєстровані за юридичною адресою закладу та зняті з реєстрації за юридичною адресою закладу.

За результатами засідання було вирішено: територіальному центру соціального обслуговування м.Знам’янка (директор Костікова Т.М.) щомісяця до 5 числа подавати вищевказані відомості відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради; відділу ведення Державного реєстру виборців (нач. Денисов О.М.) до 1 грудня 2013 року внести відповідні зміни до переліку суб’єктів подання відомостей в АІТС ДРВ; управлінню соціального захисту (нач. Волошина А.М.) та територіальному центру соціального обслуговування (директор Костікова Т.М.) звернути увагу на більш детальне відслідковування осіб неспроможних самостійно пересуватися; відділу архітектури та містобудування (нач. Качанов І.О.) надавати відділу ведення Державного реєстру виборців рішення міської ради щодо найменування та перейменування вулиць, присвоєння нових номерів новим будинкам і зміну нумерації існуючих будинків.


Начальник відділу ведення
Державного реєстру виборців О.Денисов

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 895 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты