Субота, 04.05.2024, 07:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Відбувся черговий особистий виїзний прийом громадян міським головою Крижановським І.Б.
14:58
Відбувся черговий особистий виїзний прийом громадян міським головою Крижановським І.Б.
  
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів виїзний прийом громадян у трудовому колективі Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень.

Ігор Борисович зустрівся з трудовим колективом дистанції та розповів присутнім про соціально-економічну ситуацію у місті, ситуацію, що склалася у міському бюджеті, стан житлово-комунального господарства міста, зокрема, про скрутний фінансовий стан комунальних підприємств «Шляховик» та "Знам’янської житлово-експлуатаційної контори №1”.

«Я як міський голова ставлю завдання перед собою і домагаюсь від підлеглих якісного забезпечення життєдіяльності міста в усіх його сферах.Організм міста складний і багатогранний, але незважаючи на труднощі міська влада активно працює над покращенням рівня життя наших громадян» - зазначає Ігор Борисович.
   
12
Міський голова доповів присутнім , що з метою захисту інтересів споживачів, передусім соціально незахищених верств населення, в місті запроваджена дія розпорядження голови облдержадміністрації „Про регулювання цін на основні продовольчі товари” шляхом обмеження граничних рівнів торговельних надбавок на основні види продовольчих товарів, це: крупи, хліб, борошно, цукор та макаронні вироби.
Проводиться робота серед населення міста, працівників підприємств, установ та організацій міста з метою роз’яснення вимог доручення Президента України В.Ф.Януковича щодо послідовного впровадження державної соціальної політики по підвищенню стандартів життя для найбільш вразливих категорій населення (соціальні ініціативи).
Перш за все міська громада активно включилася у роботу по будівництву та відновленню вуличного освітлення у рамках ініціативи губернатора «Світла Кіровоградщина» та виконання програми Президента України Віктора Януковича «Україна для людей» .
Зокрема на даний час : проведено ремонт мереж зовнішнього освітлення вулиць міста та селища. Загальна протяжність електромереж міста Знам’янка, що була освітлена протягом 2011-2012 року, склала 23674 м – встановлено 414 світлоточок; придбано кардіологічне обладнання для станції швидкої і невідкладної допомоги та за рахунок коштів місцевого бюджету придбано котел для опалення даного приміщення; проведено заміну вікон на енергозберігаючі в ЗОШ № 7, ДНЗ № 7 (перша черга), ЗОШ № 3 (перша черга), ДНЗ № 4 (перша черга). Виконані роботи по реконструкції котелень ЗОШ № 6, ЗОШ № 3, у зв’язку з чим, в ДНЗ № 2,3,6 покращився температурний режим. Знизилась захворюваність дітей. Так у 2010 році вона складала 3,1 дня на одну дитину, в 2011 році – 2,9 дня, в 2012 році 2,4 дня. Обласний показник – 6,1 дня на дитину. Завдяки співпраці з Народним депутатом України О.Єдіним для загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 3 та № 7 у вересні 2012 року отримано 45 комплектів шкільних меблів (парта, 2 стільці) від благодійного фонду «Рідний край» Виконаний ремонт покрівлі ДЮСШ. На виконання регіональної ініціативи "Шкільна парта" профінансовано придбання і реконструкцію 47 шкільних парт .У ДНЗ № 7 - придбано пральну машину , прокладена та підключена теплотраса до індивідуальної модульної котельні ДЮСШ; проведені роботи по ремонту покрівлі Палацу культури, виконані пусконалагоджувальні роботи для запуску котельні; хіміко-бактеріологічною лабораторією по контролю якості питної води Знам’янського водоканалізаційного господарства ОКВП "Дніпро-Кіровоград", постійно здійснюється контроль за якістю питної води. Виконано ремонт внутрішньобудинкових мереж у підвальних приміщеннях, ліквідовані втрати води по будинках Матросова, 28, Глібка, 28, Жовтневій, 18, Луначарського, 34, Матросова, 27.
На останок Ігор Борисович розповів про основні питання, над якими працює міська влада, поділився планами на майбутнє, одним з яких є зменшення черги у дитячі садочки та запросив прийняти участь у урочистостях присвячених відзначенню 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників та наголосив, що враховуючи те, що з кожним роком серед нас стає все менше і менше ветеранів війни, приділити ще більше уваги і турботи нашим ветеранам, частіше їх відвідувати. «Ми перед ветеранами в неоціненному боргу. Наш обов’язок - охопити всіх ветеранів війни особливою турботою, належним соціальним захистом» говорить міський голова.
Серед основних питань, що були порушені громадянами в ході прийому були: добудова загальноосвітньої школи № 5 та її перспективи на майбутне, будівництво та відкриття об’їзного автошляху, встановлення світлофорів на більш небезпечних ділянках міста, облаштування пішохідних переходів, заборона проїзду центральними вулицями грузовантажних машин, зміна руху транспорту при виїзді з тунелю, відновлення зовнішнього освітлення по вул. Енергетиків.

За результатами виїзного прийому громадян Ігор Борисович доручив відповідальним особам міськвиконкому вирішити усі питання, що були порушені. З наслідками розгляду звернень та стан їх виконання всі бажаючі зможуть ознайомитися на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Результати розгляду звернень громадян».
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 921 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты