Понеділок, 06.05.2024, 06:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 22 » Відбувся ІІ Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль
19:51
Відбувся ІІ Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль

 
12У рамках відзначення Дня міста Кіровограда відбувся ІІ Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль. У програмі заходу відбулися презентації робіт кожного міста та району області у напрямку розвитку туристичної галузі, організації роботи "зелених” садиб, музейних закладів та підтримки майстрів декоративно – ужиткового мистецтва. 

Творча група міста Знам‘янки, під керівництвом начальника відділу культури та туризму Знам‘янського міськвиконкому Світлани Бабаєвої, креативно та професійно підійшла до участі у зазначеному Фестивалі і, як результат, здобули найціннішу нагороду – щиру любов всіх відвідувачів Фестивалю та «найбільший натовп» біля палаток-експозицій нашого міста.  
12 
У рамках заходу проводилося ряд конкурсів: 

- «Перлини музейних закладів Кіровоградщини», в якій демонструвалися експонати Знам‘янського краєзнавчого музею (директор Кулик Т.);

- «Від щирого серця» - виставка сувенірної продукції та робіт декоративно – ужиткового мистецтва, учасником якої став майстер по художній обробці дерева Пунтус М.Ф.;

- «На згадку із любов‘ю» - конкурс видань туристично-краєзнавчого спрямування, підготовку до участі в якому взяв на себе відділ культури та туризму Знам‘янського міськвиконкому. Саме цей конкурс став переможнім. Після презентації широкого спектра друкованої продукції, в якій відображалися різні сфери і напрямки туристсько – краєзнавчої роботи в м.Знам’янці, журі конкурсу оцінило вміння командної роботи працівників відділу Бабаєвої С. і Безреброї Н. та присудили почесне друге місце.
 
12
Справжньою перлиною фестивалю стала композиція зеленої садиби «Вишивана хата». Творчий колектив Палацу культури (директор Кравцова Л.) не тільки «збудував» елемент хатини, а і наситив її душевним теплом та театралізованими виступами працівників Палацу. Пісні, веселі розваги, смачне частування і , звичайно, окраса хатини - творчі роботи господині зеленої садиби Айвазовської Р.О. були до вподоби гостям та мешканцям Кіровограду.

Зі словами підтримки до представників міста, які стали учасниками фестивалю, завітав міський голова Крижановський І.Б. та губернатор області Ніколаєнко А.І.
  
12 
Участь у ІІ Центрально-Українському музейно-туристичному фестивалі стала цікавою можливістю не тільки проявити свої вмінні і презентувати потенціал міста, а і набути новий досвід в роботі по створенню туристичної привабливості нашого міста. 
Категорія: Новини культури | Переглядів: 971 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты