П`ятниця, 19.04.2024, 21:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 13 » Відбувся Кіровоградський обласний турнір з військово – спортивних багатоборств в розділі «Пневматичне триборство»
13:36
Відбувся Кіровоградський обласний турнір з військово – спортивних багатоборств в розділі «Пневматичне триборство»
12
09 грудня у м. Олександрії вперше пройшов Кіровоградський обласний турнір з військово – спортивних багатоборств в розділі «Пневматичне триборство».

Для участі у змаганнях прибули команди з Кропивницького (команди Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Винниченка та Кіровоградського обласного госпіталю ветеранів війни), Олександрії (вихованці Олександрійського спортивно – патріотичного клубу «Захист» та команда Олександрійського ДГО ВПК «Школа розвідників»), Знам’янки (команда вихованців Знам’янського МСТК ТСОУ) та  Онуфріївки (команда вихованців Онуфріївського ВПК «Саланг»). 
12

Під час урочистого відкриття зі словами  привітань  до учасників звернулися голова Кіровоградської обласної організації УСВА В. Остащук, голова Кіровоградської обласної організації ВДПО «Майбутнє України», директор Знам’янського МСТК ТСО України В. Колебіденко, голова відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово – спортивних багатоборств Кіровоградської області, заслужений тренер України А. Ярошевський. 
12

З регламентом змагань та правилами безпеки під час виконання вправ присутніх ознайомили головний суддя - інструктор з оборонно – прикладнної підготовки ПСК « Захист» Є. Рижов та голова Знам’янського міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист Вітчизни» А. Хандусенко.

66 учасників змагалися у стрільбі з трьох позицій: лежачи, стоячи та у стрільбі з коліна у різних вікових категоріях. 
12
Команду знам’янчан складали всього шість спортсменів, та їх результати дуже порадували.

В підсумку у віковій групі 14 – 15 років учениця Знам’янського ПТУ № 12 Іванюта Валерія виборола ІІ місце у дисципліні «стрільба з коліна» (викладач Р. Кубрак), а учениця Знам’янської ЗШ № 4 Капелюха Валерія – ІІІ місце за загальною кількістю балів у всіх дисциплінах (викладач М. Міщенко).  
12

У віковій групі «16+» років учень Дмитрівської ЗШ І – ІІІ ст. ім. Т. Шевченка Микола Гребенніков став кращим у стрільбі стоячи (І місце) та посів ІІІ місце у дисципліні «стрільба з коліна». Учень НВК «Знам’янська ЗШ І – ІІІ ст. №3 – гімназія» Кирило Конфедератенко став переможцем у дисципліні «стрільба лежачи» (І місце) (викладач А. Хандусенко). 

А от найбільше перемог, не тільки серед знам’янчан, а й у загальному підсумку, виборов учень Знам’янської  ЗШ І – ІІІ ст. № 1 ім. Т. Шевченка Антон Кравченко (викладач В. Бойко). Спокійно, впевнено виконуючи завдання, цей веселий хлопчина виборов ІІ місце у стрільбі з коліна, ІІ місце у стрільбі стоячи і І місце у загальному підсумку у своїй віковій категорії!
12
Всі переможці були нагороджені дипломами відокремленого підрозділу Всеукраїнської федерації військово – спортивних багатоборств Кіровоградської області та Олександрійської ЗАШ ТСО України, медалями, пам’ятними знаками «Влучний стрілець».

І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 791 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты