Середа, 01.05.2024, 16:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 18 » Відбувся концерт симфонічного оркестру Черкаської філармонії
18:04
Відбувся концерт симфонічного оркестру Черкаської філармонії
  
12          18 травня в міському Палаці культури відбувся концерт симфонічного оркестру Черкаської філармонії, (художній керівник та диригент заслужений діяч мистецтв України Олександр Дяченко).
Концерт Черкаського симфонічного оркестру публіка очікувала з нетерпінням і цілком обґрунтованим передчуттям неодмінного згустку такого вагомого й неповторного задоволення від шедеврів класичної музики.
Після музичного привітання симфонічного оркестру слухачів та всіх присутніх з нагоди професійного свята - Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва, привітав міський голова Ігор Крижановський.
  
12          Ігор Борисович зазначив: «Це свято, яке відзначають професіонали та учасники художньої самодіяльності різних вікових категорій, любителі і шанувальники народної творчості. Ваша місія – одна з найпрекрасніших. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті. Бажаю вам весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Завдяки вам звершуються великі діяння! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог».
  
12           Художній керівник оркестру заслужений діяч мистецтв України Олександр Дяченко представив знам’янчанам багатющі симфонічні особливості класичної музики. Присутні у залі мали змогу насолоджуватися мелодійністю й тембровим колоритом цілої групи дерев’яних і мідних духових та ударних інструментів.
Після закінчення концерту вдячна публіка дарувала музикантам квіти.
Щирі вітання цьому творчому, художньому та яскравому колективу та побажання нових високих здобутків!


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 787 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты