Субота, 27.04.2024, 00:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 7 » Відбувся обласний конкурс (відбірковий тур ) на право участі у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Провесінь»
09:43
Відбувся обласний конкурс (відбірковий тур ) на право участі у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Провесінь»
12
На базі Кіровоградського музичного училища та Кіровоградської дитячої музичної школи №2  ім. М.Ю. Мейтуса, місто Кропивницький відбувся обласний конкурс (відбірковий тур ) на право участі у ХХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних музичних інструментах «Провесінь», який відбудеться  з 24 лютого 2017 року.  

В конкурсі прийняли участь 52 вихованця  з 16 навчальних мистецьких закладів області. Знам’янську дитячу музичну школу представляли переможці першого шкільного туру - Гіль Аліса ( учениця 5 класу по фаху сопілка, викладач Івасенко С.В., концертмейстер Коваленко Є.В.) та Почхуа Єгор  ( учень 2 класу по фаху баян, викладач Шамаль Г.В.). 

За результатами творчих змагань Гіль Аліса посіла І місце в своїй віковій категорії та рекомендована для участі у  ХХІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі виконавців на народних музичних інструментах        «Провесінь». Почхуа Єгор отримав Диплом учасника та буде приймати участь у конкурсі за бажанням. 

Голова журі Тетяна Радомирівна Солоха та члени журі Смутко І.А., Онолова В.М., Гейченко М.І.,Карпенко В.А.,Дорошенко М.Є., Пасічинський М.В. привітали переможців, вручили дипломи та провели консультації з учнями та викладачами, побажали успіху на Всеукраїнському конкурсі "Провесінь", який 24 лютого збирає щорічний форум виконавців на народних інструментах з усієї України. 
Категорія: Новини культури | Переглядів: 941 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты