Середа, 01.05.2024, 21:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 29 » Відбувся обласний семінар-практикум
10:19
Відбувся обласний семінар-практикум
  
12
На базі ЗШ І-ІІІ ступенів №6 відбувся обласний семінар-практикум вчителів світової літератури та російської мови – слухачів курсів підвищення кваліфікації КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» з проблеми: «Модернізація мовної та літературної освіти за новими державними стандартами». 

Освітянську  галузь міста представила  Черкас Наталія Леонідівна, заступник начальника відділу  освіти.

Презентував   школу директор Полежай Дмитро Петрович. Про досвід внутрішкільної методичної роботи з учителями-словесниками розповіла Брикова Світлана Геннадіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи.

12
Учасники семінару (вчителі російської мови та світової літератури Кіровоградської області) мали можливість ознайомитись з досвідом роботи Невкритої Ірини Сергіївни, вчителя російської мови та світової літератури, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії із званням «старший вчитель». Гості відвідали уроки світової літератури  в  5 класі на тему: «Поетизація мистецтва й уславлення образу митця в китайській народній казці «Пензлик Маляна» та в  11  класі на тему: «Любов і радість поруч йдуть» (Урок позакласного читання за повістю Е. Портер «Полліанна»).

Підвела підсумки семінару-практикуму Ревнивцева Олена Володимирівна, завідувач науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського». З боку учасників семінар отримав високу оцінку.

Слухачі семінару здійснили екскурсію в Знам’янський міський краєзнавчий музей, де ознайомились з філією «Кобзарева світлиця», яку презентували працівники музею Кулик Тетяна Станіславівна, Моліс Олег Вікторович та нащадок Шевченкового роду Шкода Яніна В’ячеславівна. 


 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты