П`ятниця, 26.04.2024, 14:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 25 » Відбувся підсумковий турнір Аматорської Ліги зі снукеру.
13:12
Відбувся підсумковий турнір Аматорської Ліги зі снукеру.
 22-23 липня  Академії снукеру Знам’янка відбувся підсумковий турнір Аматорської Ліги зі снукеру. Фінальний Тур Ліги зібрав 12 кращих снукеристів Кіровоградської області у віковій категорії U 16, ті кому не виповнилось на момент початку змагань 17 років.  
  В лютому 2017 рогу почався І етап Ліги, це 11 повноцінних змагань  - 11 Турів, на протязі яких кожен з учасників зіграв близько 30-40 матчів, було визначено рівень майстерності і кожній парі гравців присвоєно рівень гандикапу (фори) тобто у Фінальному Турі шанси були у всіх майже рівні.
  По результатам групового етапу в плей – оф вийшли восьмеро спортсменів. Артем Бойко і Маргарита Лісовенко представники міста Кропивницький, а решта Знам’янчани – Анна Ландирева, Олександра Золотухіна, Софія і Михайло Дискант, Олександр Крук, Максим Крижановський.
  За регламентом змагань  чвертьфінали відбулися 23 липня.  Майже всі матчі були напруженими і вирішились в контровому фреймі. 
  Півфіналісти змагань Маргарита Лісовенко і Олександр Крук, Анна Ландирева і Олександра Золотухіна.  Маргарита і Анна виявились сильнішими і продовжили змагання і фіналі. Олександр Крук і Олександра Золотухіна посіли ІІІ місця, нагородженя дипломами, медалями і цінними призами від організатора змагань Федерації снукеру Кіровоградської області.
  Фінальний матч відбувся згідно европейських стандартів проведення змагань в снукеру, був забезпечений дома суддями, суддею біля столу і суддею –маркером. Матч  транслювався в режимі он-лайн в мережі інтернет. В фінальному протистоянні перемогла Маргарита Лісовенко і стала переможцем Фінального Туру І етапу Аматорської Ліги 2017 U 16, Анна Ландирева – срібна призерка! 
  Вітаємо чемпіонку, призерів, а також всіх учасників змагань, бажаємо наснаги в тренуваннях, успіхів в спорті і навчанні!





















Категорія: Новини спорту | Переглядів: 958 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты