Четвер, 02.05.2024, 07:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 23 » Відбулось розширене засідання Президії Знам'янської міської організації ветеранів України
16:20
Відбулось розширене засідання Президії Знам'янської міської організації ветеранів України
 
12 23 листопада 2011 року відбулось розширене засідання Президії Знам'янської міської організації ветеранів України за  участю голів первинних ветеранських організацій, який провела голова Знам'янської міської організації ветеранів України Г.Бабійчук. У роботі пленуму взяли участь: перший заступник міського голови В.Джулай, , головний лікар ЦРЛ І.Муравський , завідуюча поліклінікою ДЗ "Відділкова лікарня" ст. Знам'янка ДП Одеської залізниці О.Кубкіна , лікар ЦРЛ Л.Аністратенко , головний лікар Знам'янської міської станції швидкої невідкладної медичної допомоги В.Тихоненко. На порядку денному були розглянуті питання щодо стану медичного обслуговування ветеранів війни та праці, ходу виконання в місті обласної акції "Зірка пам'яті".
   
12 З інформацією про хід виконання плану дій щодо поліпшення життєзабезпечення ветеранів війни м. Знам'янка виступила лікар центральної районної лікарні Л.Аністратенко, яка зазначила, що на обліку у Знам'янській ЦРЛ перебуває 1427 ветеранів війни, інвалідів війни -174, учасників бойових дій -195, учасників Великої Вітчизняної війни -867, осіб прирівняних по пільгам -191, 3128 дітей війни, з них дітей війни-інвалідів-112, реабілітованих -16, жертв репресій -1.
З метою забезпечення доступності спеціалізованої медичної допомоги ветеранам на базі ліжкового фонду, який функціонує в Знам'янській ЦРЛ виділено 14 ліжок для лікування ветеранів війни, а саме: в кардіологічному відділенні - 3, хірургічному -2, травматологічному -2, неврологічному -3, терапевтичному -3, ЛОР відділенні -1.
Для хворих ветеранів війни, які знаходяться на лікуванні в стаціонарі ЦРЛ збільшено витрати на харчування на 1 ліжко/день з 11 грн. до 15 грн.20 коп. для інвалідів війни та учасників бойових дій, для інших категорій до 6 грн.90 коп.
Проліковано в стаціонарі ЦРЛ за січень-жовтень 246 ветеранів, з них по місту -124.
На харчування витрачено 16734грн.70 коп. НА медикаменти в стаціонарі 5619 грн.94 коп., амбулаторно 20310 грн.28 коп.
Зубопротезовано 5 ветеранів на суму 1631 грн.43 коп.
Слухопротезовано – 4 ( в обласній лікарні).
В Кіровоградському шпиталі проліковано -120 ветеранів війни, з них 8 дітей війни.
До кінця 2011 року заплановано провести ремонтні роботи у палатах для ветеранів у неврологічному та ЛОР відділеннях на загальну суму 70000 грн. Санаторно - курортне лікування отримали11- інвалідів Великої Вітчизняної війни, 7 – учасників бойових дій та 5 учасників війни.
Завідуюча поліклінікою ДЗ "Відділкова лікарня" ст. Знам'янка ДП Одеської залізниці О.Кубкіна повідомила, що на сьогоднішній день вирішено питання соціального страхування ветеранів залізничного транспорту та до кінця 2012 року  буде остаточно вирішено питання обладнання  палат для ветеранів війни.  Як зазначив головний лікар станції швидкої допомоги В.Тихоненко: Знам'янська міська станція швидкої невідкладної медичної допомоги налічує 56 працівників, із них 18 фельдшерів та 8 лікарів першої та вищої кваліфікації. Станція функціонує в цілодобовому режимі та постійно готова надати екстрену медичну допомогу населенню міста. На сьогоднішній день забезпечена медикаментами та перев'язочним матеріалом. Міська влада постійно надає допомогу у придбанні медичного обладнання. Завдячуючи підтримці міської влади, а саме міського голови І.Крижановського та секретаря міської ради А.Тесленка було придбано електрокардіограф, що дає змогу в більш кваліфікованому наданні медичної допомоги та чіткій діагностиці електрокардіограм.
Під час проведення  засідання у членів президії Знам'янської міської організації ветеранів України виникало багато запитань на які надав чіткі та конкретні відповіді перший заступник міського голови В.Джулай. Питання стосувались реорганізації залізниці, відновлення будівництва школи № 5, робіт по будівництву Другої Черги об'їзного шляху, проведення робіт по котельнях міського Палацу культури, ДЮСШ, ЗШ № 2, ЦРЛ, напруженої ситуації, що склалася з міським бюджетом на наступний рік, невирішеного питання меж міста та району та інші.
12 З інформацією про хід виконання обласної акції "Зірка пам'яті" виступив член президії міської організації ветеранів України Ніколаєв Павло Арсентійович, який доповів, що з метою вивчення стану виконання програми обласної акції "Зірка пам'яті" комітетом ветеранів Великої вітчизняної війни проведено перевірку виконання акції в нашому місті та селищі Знам'янка в питаннях соціального захисту ветеранів ВВв, а саме: медичного обслуговування і санаторно-курортного оздоровлення, якісного обслуговування ветеранів територіальним центром, комунальні питання, ремонт житла, забезпечення засобами пересування, телефонним та радіо зв'язком, а також співпраця з освітніми закладами міста. В ході перевірки були виявлено, що всі ветерани отримали "Пам'ятку ветерану", на помешканнях, де живуть ветерани розміщенні логотипи обласної акції "Зірка пам'яті", до 9 травня ветерани отримали разову щорічну грошову допомогу, до Дня партизанської слави учасники партизанського руху від міської влади отримали продуктові набори, в поточному році 4 інвалідам Великої вітчизняної війни проведені безкоштовні капітальні ремонти житла в повному обсязі на загальну суму 30, 4 тис.грн .
 
12 Учасники  розширеного засідання Президії  Знам'янської міської організації ветеранів України прийняли рішення щодо продовження контролю за виконанням законодавчих актів, що стосується медичного обслуговування ветеранів Великої Вітчизняної війни, обладнання ветеранських палат. Також було прийнято рішення звернутися до керівних органів держави, області про зменшення вилучення коштів з міського бюджету для збільшення фінансового забезпечення програм соціального захисту населення.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 731 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты