Вівторок, 23.04.2024, 15:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 21 » Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста
08:47
Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста
12
Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста. 

Учасники семінару опрацювали питання щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку стягнення аліментів, внесення змін до чинного законодавства, що відбулися у другому кварталі 2017 року, роботи виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради. 

Начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В. ознайомив учасників семінару – практикуму з положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку стягнення аліментів» від 17.05.2017 року №2037-VIII, яким внесено зміни до норм Сімейного кодексу України та Цивільно – процесуального кодексу України щодо порядку та способу стягнення аліментів на утримання дитини, визначення їх розміру , встановлення відповідальності за їх несплату.
12

Перелік змін до чинного законодавства, які відбулися у другому кварталі 2017 року висвітлила доповідала головний спеціаліст юридичного відділу Буріко О.А. Основну увагу присутніх було зосереджено на питаннях щодо безвізового режиму між Україною та Європейським Союзом, виконання урядової програми «Доступні ліки», отримання у 2017 році платниками податків податкової знижки за витратами 2016 року, погашення кредитів за новим законом «Про споживче кредитування»; обговорено основні положення проекту пенсійної реформи, запропонованої Урядом, а також проект нового Трудового кодексу України щодо часу відпочинку, зменшення кількості святкових і неробочих днів. 

Про порядок утворення та організацію роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради та виконавчих органів Знам’янської міської ради, розмежування цих понять відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», визначення їх функцій, повноважень та відповідальності доповідала керуюча справами (секретар) міськвиконкому Ратушна І.О. 

У своїй доповіді вона звернула увагу на процедуру прийняття рішень міськвиконкому та основні напрямки діяльності, навела статистику розглянутих звернень громадян з різних питань».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты