П`ятниця, 26.04.2024, 13:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 29 » Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста
07:31
Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста
12
28 вересня 2017 року відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста. Учасники семінару опрацювали приклади судової практики, питання внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження гуманного ставлення до тварин, зміни чинного законодавства, що відбулися у третьому кварталі 2017 року.

Позитивні приклади судової практики у справах про стягнення заборгованості по банківським кредитам та стягнення аліментів на дитину навів начальник Знам’янського бюро правової допомоги Большаков Р.В. В зв’язку з цим зазначив норми закону про умови призначення безкоштовного адвоката для ведення судової справи, відзначив позитивну тенденцію вирішення спорів за участю адвокатів, призначених бюро правової допомоги, на користь громадян.

 Начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В. ознайомив учасників семінару – практикуму з положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку стягнення аліментів» від 17.05.2017 року №2037-VIII, яким внесено зміни до норм Сімейного кодексу України та Цивільно – процесуального кодексу України щодо порядку та способу стягнення аліментів на утримання дитини, визначення їх розміру , встановлення відповідальності за їх несплату.

Про зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України, Закону України «Про захист  тварин від жорстокого поводження» доповідала головний спеціаліст юридичного відділу Буріко О.А. Основну увагу присутніх було зосереджено на питаннях посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами шляхом внесення змін до статей 89 КУпАП та 299 КК України, заборони створення та діяльності пересувних звіринців, пересувних зоопарків та пересувних виставок диких тварин, введеної змінами до статей 1, 25 Закону України «Про захист  тварин від жорстокого поводження». 

Перелік змін до чинного законодавства, які відбулися у третьому кварталі 2017 року висвітлив начальник юридичного відділу Данільченко Ю.В. До уваги присутніх були представлені новий Закон України «Про освіту», «Про Конституційний Суд України», постанови, розпорядження Кабінету Міністрів України щодо підвищення пенсій, нарахування житлових субсидій на опалювальний період, укази Президента України». 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 688 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты