Четвер, 25.04.2024, 00:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 7 » Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста
08:20
Відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста
12
В рамках проведення в місті Всеукраїнського тижня права в приміщенні Знам’янської міської ради під головуванням керуючої справами міськвиконкому, голови міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення І.Ратушної відбувся семінар – практикум з відповідальними особами за правоосвітню роботу підприємств, установ та організацій міста. Учасниками семінару були опрацьовані питання порядку денного, які стосувалися історичних передумов підписання Загальної Декларації прав людини, проведення судової реформи, змін, які відбулися у законодавстві.

Про Загальну Декларацію прав людини та історичні передумови її підписання розповіла головний спеціаліст юридичного відділу міськвиконкому Буріко О.А. У своїй доповіді вона звернула увагу присутніх на міжнародні та національні законодавчі норми права, які проголошують права людини. 
12
В р
Про основні засади судової реформи доповідав начальник Знам’янського бюро правової допомоги Большаков Р.В. Він окреслив етапи реформування судової системи, що включають реорганізацію місцевих та касаційних судів, утворення судових округів,  початок роботи новоутвореного Верховного Суду України. Наголосив на змінах, що внесені до чинних процесуальних кодексів – господарського – процесуального, цивільного – процесуального, кодексу адміністративного судочинства щодо представлення інтересів осіб лише адвокатами, зміни предметної підсудності судових справ та ін. А також довів до відома присутніх інформацію про збільшення ставок судового збору при зверненні до суду з 1 січня 2018 року.

Начальник юридичного відділу міськвиконкому Данільченко Ю.В. довів до відома учасників семінару – практикуму інформацію про прийняті нормативно – правові акти Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Президента України. Були розглянуті зміни, внесені до Закону України «Про судоустрій та статус суддів» щодо змін в організації судової влади та здійснення правосуддя в Україні. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 647 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты