Четвер, 28.03.2024, 11:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 28 » Відбувся товариський матч з міні-футболу між командами Знам’янського міськвиконкому та Знам’янської районної державної адміністрації
15:45
Відбувся товариський матч з міні-футболу між командами Знам’янського міськвиконкому та Знам’янської районної державної адміністрації
12
Незвичайні змагання відбулися 26 березня 2016 року в спортивному залі КДЮСШ.  Незвичайні  тому, що участь в них брали не зовсім спортсмени, у широкому розумінні цього слова. За ініціативи міського голови Сергія Івановича Філіпенка та з метою підготовки збірних команд для участі в обласній спартакіаді державних службовців, а також з метою розвитку та популяризації футболу у місті Знам’янка та Знам’янському районі у  товариському матчі з міні-футболу зустрілися збірна команда Знам’янської районної ради та адміністрації  проти команди Знам’янської міської ради та міськвиконкому. 

Азартно, запекло, емоційно грали посадовці, члени виконавчого комітету, депутати міської та селищних рад на чолі із головою Знам’янської районної ради С.Д.Макаренко та міським головою С.І.Філіпенко. 
12
Футбол – гра, яка не залишає байдужими чоловіків у будь-якому віці, саме тут виявляються якості, які не завадять і в житті, і в професійній діяльності, і, звичайно, на керівних посадах. Це воля до перемоги, зібраність, концентрація уваги, командне взаєморозуміння, прагнення досягати мети та бути кращими. 

Вболівальники спостерігали за грою, як і годиться, іноді бурхливо, а іноді – затамувавши подих. Впевнену перемогу одержала команда Знам’янської районної ради та адміністрації. Але, на нашу думку, ця зустріч – перемога для кожного, хто знайшов у собі сили відірватися від кабінетної роботи і приділити увагу спорту. 

12
Хочеться подякувати за небайдужість до організації і проведення матчу голові Знам’янської федерації футболу В.О.Леню, директору КДЮСШ Є.О.Гавришевському та виконуючій обов’язки головного лікаря комунального закладу «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Л.Б.Полежай, за забезпечення медичним обслуговуванням.  

Незважаючи на результат матчу, всі залишились задоволеними. А от чи буде матч-реванш?


Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1046 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/10

Кировоград: новости и сайты