Середа, 22.05.2024, 02:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 8 » Відбувся традиційний об’їзд дошкільних навчальних закладів міста з питань перевірки їх готовності до нового навчального року
18:26
Відбувся традиційний об’їзд дошкільних навчальних закладів міста з питань перевірки їх готовності до нового навчального року
 
12         7 вересня 2012 року за участю міського голови Крижановського І. Б., начальника міського відділу освіти Сиромятнікова В.І. , начальника фінансового управління Т.Іваськів , інспектора Знам'янського РВ Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області Н. Крикун, завідуючої санітарно-гігієнічним відділом, лікаря з гігієни дітей та підлітків О.Філоновської та представників методичного кабінету відбувся традиційний об’їзд дошкільних навчальних закладів міста з питань перевірки їх готовності до нового навчального року.
 
12          Перед комісією стояло завдання не тільки перевірити готовність дошкільних закладів до нового навчального року, а й з’ясувати, які матеріально-технічні проблеми є у цих закладах.
12         Дуже приємно було побачити належну підготовку приміщень та груп у всіх дитячих садочках. Вражає оформлення дитячих майданчиків – з підручних матеріалів зроблені казкові персонажі, силуети тварин. Інтер’єри будівель прикрашені виробами з різних матеріалів, малюнками, стендами. Для роботи з дітьми створені комфортні групові, спальні, санітарні кімнати, роздягальні. Атмосферу радості, доброзичливості створюють дружні колективи працівників.
 
12          Великий обсяг робіт було виконано усіма закладами, дуже багато зроблено силами батьків та вихователів. По закінченні об’їзду міський голова дав високу оцінку підготовці усіх ДНЗ до нового навчального року і висловив вихователям та міському відділу освіти за це щиру подяку: " Діти – це наші мрії, наша надія. А кожна дитина – особливий світ, і пізнати його може той, хто разом їз малюком долучатиметься до його радощів, успіхів, тривог, хто розумітиме його самого" – зазначив Ігор Борисович.  
12           
12          
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 2764 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты