П`ятниця, 17.05.2024, 06:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 8 » ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ЗАХІД, ПРИСВЯЧЕНИЙ 67-РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ У ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ 1941-1945 РР
15:00
ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ЗАХІД, ПРИСВЯЧЕНИЙ 67-РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ У ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ 1941-1945 РР
 
12         Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
8 травня 2012 року у залі засідань міськвиконкому відбувся урочистий захід, присвячений 67-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. Ветеранів привітали секретар міської ради Андрій Тесленко, начальник Головного фінансового управління Кіровоградської обласної державної адміністрації Шеремет Сергій Вікторович, голова міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук, військовий комісар Знам'янсько-Олександрівського об'єднаного міського військового комісаріату Роман Юзвенко. Вони вітали присутніх з Днем Перемоги – святом честі, гідності та справедливості. Були побажання мирного неба, благополуччя, щастя та добробуту, а найтепліші побажання були для сивочолих ветеранів – довгих років життя, міцного здоров’я, бадьорого духу, любові та поваги від рідних та близьких і від усього народу України.
 
12          За особисту мужність і самопожертву, виявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками за свободу і незалежність Вітчизни, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Перемоги Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено Касьяненко Володимира Миколайовича, учасника бойових дій; Олійника Михайла Тихоновича, учасника бойових дій; Москвіна Івана Тимофійовича, учасник бойових дій.
12         За мужність і відвагу, виявлені в роки Великої Вітчизняної війни, особистий внесок у справу патріотичного виховання молоді, активну життєву позицію та з нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні Почесною грамотою Знам'янської міської ради нагороджені ветерани війни:
• Голуб Ілля Савелійович
• Сироєжко Федосій Фадейович
• Щуров Петро Пилипович
• Чередніченко Василь Семенович
• Мілун Іван Радіонович
• Черменська Серафима Василівна
• Марченко Раїса Іванівна
• Лазуренко Марія Іванівна

Нагрудний знак "Почесний ветеран України"було вручено Ніколаєву Павлу Арсентійовичу
За стійкість, хоробрість та мужність, проявлені в бойових діях із фашистськими загарбниками медаллю Жукова нагороджено:
• Кучеряву Тамару Сидорівну
• Погрібному Івану Миколайовичу
• Шумейку Віктору Зосимовичу



 
12          Свої ініціали ветерани залишили на стязі Перемоги, для подальшої передачі та зберігання у міському краєзнавчому музеї, для нащадків, як визнання доблесті, героїзму, мужності і самовідданості.
Цього ж дня у рамках відзначення 67-річниці Великої Перемоги був проведений автопробіг ЕСТАФЕТА ПАМЯТІ: «Пишаємося Великою Перемогою» (регіональний маршрут: м.Кіровоград – м. Знам’янка – м. Олександрія – м. Світловодськ- м.Київ) , мітинг та покладання квітів до Обеліску Слави.
На закінчення заходів на галявині "Ветеран" для ветеранів була організована святкова програма та солдатська каша.
12         



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1060 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты