Вівторок, 23.04.2024, 17:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 23 » Відбувся відкритий чемпіонат міста з панкратіону
10:19
Відбувся відкритий чемпіонат міста з панкратіону
12
19 березня у спортивному залі КДЮСШ, вже вшосте у нашому місті, відбувся відкритий чемпіонат міста з панкратіону, який перетворився на справжнє свято. Атмосферу свята створював і святково прикрашений зал, і присутність великої кількості учасників, вболівальників, гостей, і кількість нагород та призів. Та це і дійсно – справжнє свято, адже чемпіонат був присвячений 10-річчю Знам’янського клубу єдиноборств «Піт-Файтер», засновником, президентом  і надихачем якого є тренер вищої категорії, майстер ІІ дан Олексій Слуцький.

У змаганнях брали участь 139 спортсменів з Кіровограда, Олександрії, Новгородки, Долинської, та, звичайно вихованці клубу «Піт-Файтер».

За перебігом подій спостерігали представники обласного телебачення, які мали змогу взяти інтерв’ю у «винуватця свята» Олексія Слуцького і знаменних вихованців клубу:  срібного призера Європи з бойового самбо Владислава Ільїна, та срібного призера юніорського чемпіонату Світу з панкратіону Михайла Сайфудінова. 

12
В урочистій частині турніру, яку відкрив Почесний президент Знам’янського клубу єдиноборств «Піт-Файтер» Ігор Матвєєв, було багато побажань розвитку, перемог, досягнень. О.А.Слуцькому було вручено Подяку від губернатора Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Голова Кіровоградського обласного осередку Національної федерації панкратіону України Олег Вєтров відзначив що сьогодні Кіровоградщину по праву можна назвати одним із центрів розвитку панкратіону. Ось вже багато років потужні клуби з цього спортивного напряму існують та успішно розвиваються в Кіровограді, Знам’янці, Олександрії, Долинській та Новгородці, про що свідчать нагороди і здобутки наших спортсменів.

Як годиться на справжньому ювілеї, були і подарунки. Підприємці Ігор Матвєєв і Анатолій Русаков подарували клубу спортивне знаряддя. О.Слуцький відзначив пам’ятними знаками  кращих спортсменів клубу: Влад Ільїн («Спортсмен року»), Михайло Сайфудінов («Прорив року»),  Юрій Поліщук («Надія клубу»), Максим Матвєєв («Надія клубу»), Денис  Русаков («Надія клубу»),  Юрій Корж  («Перший спортсмен в історії клубу, який завоював нагороду міжнародного рівня»), Ігор Матвєєв («Меценат клубу»),  Анатолій Русаков («Меценат клубу»).

12
Змагання тривали майже цілий день, видовищні, напружені, запеклі. Глядачі отримали задоволення від поєдинків, а спортсмени, проявивши всі свої навички, вміння, та волю до перемоги отримали відзнаки. 

Спортсмени Знам’янського Клубу єдиноборств «Піт-Файтер» вибороли  45 медалей (24 золотих, 16 срібних, 5 бронзових). На церемонії закриття змагань Михайло Сайфудінов, Юрій Поліщук і Андрій Огіренко отримали призи «За кращу техніку» в розділі Грепплінг Ноу-Гі. Максим Матвєєв та Володимир Скрипник були відзначені кубками за здобуття золотих нагород у трьох версіях змагань. То ж привітаємо переможців, та побажаємо здоров’я, наснаги та нових досягнень і перемог у спорті та у житті.
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 992 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты