Субота, 04.05.2024, 03:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 19 » Відбувся відкритий чемпіонат міста з військово-спортивних багатоборств
12:01
Відбувся відкритий чемпіонат міста з військово-спортивних багатоборств
    
12
На базі тиру при Знам’янському міському спортивно – технічному клубі Товариства сприяння обороні України проводився відкритий чемпіонат міста з військово-спортивних багатоборств, присвячений річниці Збройних Сил України.

Учасниками змагань були учні навчальних закладів міста та вихованці міських військово-патріотичних клубів і об’єднань та первинних осередків Товариства сприяння обороні України: школярі, учні училищ, а також курсанти, що навчаються у Знам’янському ТСОУ. 
     
12
 

Учасники віком від 12 до 18 років змагалися з чотирьох дисциплін:

• збірка – розбірка автомата АК – 47;
• зарядження магазину автомата АК – 47;
• стрільба з пневматичної гвинтівки;
• спортивне метання ножів.

Зі словами привітання до учасників змагань звернувся: міський голова І.Б.Крижановський. Ігор Борисович відмітив багаторічну співпрацю міської влади та Знам’янського Товариства сприяння обороні України під керівництвом Колебіденка В.О., досягнення міського спортивно-технічного клубу у розвитку військово-спортивних видів спорту в місті та вклад у скарбничку патріотичного виховання молоді. Юнакам та дівчатам побажав не втрачати набутих навичок, прославляти своє рідне місто і на рівні області, і на рівні країни.     
12

Голова Знам’янської міської Спілки ветеранів Афганістану Фесюн М.С. теж привітав юних спортсменів, побажав досягти високих результатів у змаганнях.

На рубежі стрільби з пневматичної гвинтівки змаганнями опікувався заступник голови Знам’янської Спілки ветеранів Афганістану Мазур О.Г. Чемпіоном в особистому заліку став найвлучніший стрілок Іванов Назар.
Першість із зарядження магазина автомата АК-47 проводилася під керівництвом багаторазового переможця таких змагань Колебіденка Б.В. В цьому змаганні найвправнішим виявився учень Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст.. №3 Гасленко Сергій.

Суддею змагань з розбірки-збірки автомата АК-47 був викладач предмету "Захист Вітчизни” Знам’янського професійно-технічного ліцею №3 Комарь С.І. Переможцем в цій дисципліні став Гасленко Сергій.     
12
 
Перше місце під час спортивного метання ножів виборов 9-річний Артем Муштатов! Навіть досвідчені дорослі спортсмени дивувалися влучності та вправності цього хлопчака.

Була серед учасників змагань і єдина дівчинка, учениця 6 класу Знам’янської ЗШ І–ІІІст. №3 Колебіденко Олександра. Вона так вправно та влучно стріляла з пневматичної гвинтівки, що дивувалися навіть бувалі стрілки, а хлопчаки бачили в ній достойного супротивника. Олександра виборола 4 місце серед усіх учасників змагань зі стрільби.

Всі переможці змагань були нагороджені Почесними грамотами та медалями Знам’янського МСТК ТСО України.
    
12
Організацією чемпіонату та підготовкою програми змагань опікувався директор Знам’янського МСТК ТСО України Колебіденко В.О.

Вітаючи переможців та гостей, Володимир Олександрович наголосив, що змагання з військово –спортивних багатоборств проводяться вже кілька років поспіль і стали традиційними в нашому місті, розповів про діяльність організації, запрошував всіх бажаючих приходити та тренуватися на базі тиру Знам’янського МСТК СОУ, бо ж серед переможців цьогорічних змагань були всі ті, хто є вихованцями клубу.  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1018 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты