Четвер, 28.03.2024, 14:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 19 » Відбувся загальноміський суботник по приведенню в належний санітарний стан зеленої зони по вул. Героїв Чорнобиля
10:29
Відбувся загальноміський суботник по приведенню в належний санітарний стан зеленої зони по вул. Героїв Чорнобиля
12
З метою приведення в належний санітарний стан зеленої зони по вул. Героїв Чорнобиля та відповідно до численних звернень мешканців міста, ініційованих ГО "Нове місто" з цього приводу, міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було підписано розпорядження щодо проведення загальноміського суботника по прибиранню цієї території.

У організованій толоці взяли участь представники органів місцевого самоврядування, педколектив ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шеченка, бюджетні установи міста, КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг», представники депутатського корпусу та просто небайдужі мешканці міста.

Звертаючись до присутніх міський голова Сергій Іванович Філіпенко подякував мешканцям мікрорайону, голові квартального комітету 33 Аркавенко Н.М, ГО "Нове місто" за те, що вони привернули його увагу до незадовільного санітарного стану зеленої зони.
12

Дякую вам за вашу розпочату роботу, по приведенню цієї території до належного санітарного стану. Але те що зроблено, це лише невелика, але важлива частка того, що повинно бути. І лише спільними зусиллями ми зможемо повністю відновити її і створити комфортні умови для проведення дозвілля усіх мешканців мікрорайону - зазначив Сергій Іванович.

Поділивши територію на сектори учасники толоки прибирали несанкціоновані сміттєзвалища, гілки, вичищали територію від чагарників і порослі.  Крім того, були проведені роботи по грейдеруванню та відсипці доріжок.
12
Як підкреслив міський голова, роботи по приведенню в належний санітарний стан зеленої зони по вул. Героїв Чорнобиля триватимуть і надалі. 

Мешканці мікрорайону в вдячністю висловлювались про організований суботник. За словами мешканців, це перший за останні 25 років раз, коли міська влада прислухалась та відреагувала до цієї наболілої проблеми.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 999 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.9/7

Кировоград: новости и сайты