П`ятниця, 26.04.2024, 09:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 15 » Відчуття турботи і щира радість дітей – це запорука їхнього здорового виховання
13:32
Відчуття турботи і щира радість дітей – це запорука їхнього здорового виховання
 
12
Все більше і більше маленьких знам’янчан можуть проводити вільний час у сучасних, безпечних та зручних умовах. Минулої п’ятниці маленькі жителі центрального мікрорайону міста (вулиць Гагаріна, Трудової, Жовтневої, Глібка, Інтернаціональної) отримали в подарунок від міської влади  новенький дитячий майданчик.

Святкова розважальна програма, прикрашені повітряними кульками гойдалки та сміх дітей. Все це можна було споглядати на прибудинковій території житлового будинку №9 по вул. Гагаріна під час відкриття дитячого майданчика.

 
12
Сам дитячий майданчик було замовлено та придбано УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради  за рахунок коштів міського бюджету. Окрема подяка за встановлення майданчика, електричних опор, пісочниці, лавочек та монтаж ліхтарів голові партії «Відродження» В.Матвієнку,  голові  Знам’янської міської організації партії «Єдність», депутату міської ради І.Савельєву, керівнику Знам’янської дистанції електропостачання Одеської залізниці О.Критіну, інженеру БМП № 704 Б. Нікітіну, головному інженеру ст. Знам’янка А.Кіману, депутату міської ради А.Кривенку, працівникам залізниці  та КП ЖЕК № 1.
 
12

Щойно комплекс було встановлено, малеча одразу взялася його випробовувати. Усміхнена дітвора з навколишніх будинків з радістю каталася на гірках, стрибала, гралася, а батьки із задоволенням спостерігали за своїми дітьми. Мешканці мікрорайону зізнаються: про сучасний і безпечний майданчик мріяли давно. Аби втілити у життя бажання малечі, активісти звернулися до міського голови Ігоря Борисовича Крижановського, який з розумінням поставився до порушеної проблеми та приділив їй максимальну увагу до моменту її позитивного вирішення.

Виступаючи перед присутніми міський голова  зазначив, що ніякі негаразди в країні не повинні забирати у малечі дитинство та додав, що відчуття турботи і щира радість дітей – це запорука їхнього здорового виховання, формування громадянської відповідальності та любові до ближніх. І, закладаючи добре зерно сьогодні, ми зміцнюємо завтрашню Україну – вільну і цивілізовану державу.
 
12
«Ми завжди піклуватимемося про підростаюче покоління. Це стосується в тому числі питання оновлення дитячих спортивних та гральних майданчиків. Існування грального або спортивного майданчика біля будинку – це завжди показник рівня комфорту прибудинкової території. Чим більше буде розвинута інфраструктура дитячого дозвілля, тим більше задоволення батькам та малечі», – підкреслила у своєму виступі т.в.о. першого заступника міського голови Т.Іваськів.

З вітальним словом до присутніх звернулись голова партії «Відродження» В.Матвієнко  та голова Знам’янської міської організації партії «Єдність», депутат міської ради І.Савельєв, які підсолодили свято солодощами, морозивом та подарунками.

Нові ігрові споруди, за словами найменших мешканців, всім прийшлися до душі, адже задовольнять смаки кожної дитини. Відтепер дітвора прилеглих будинків зможе весело та корисно провести своє дозвілля.
 
12
Справжнє свято для дітей влаштували працівники міського Палацу культури, які організували для дітей рухливі ігри та розваги. 
 
12

На святі жителі міста дякували міській владі за послідовну підтримку, виконання свої передвиборчих обіцянок та увагу до їхніх потреб, бажали продовження співпраці на благо нашого міста.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1041 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/12

Кировоград: новости и сайты