Субота, 27.04.2024, 06:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 6 » Віддаємо шану Перемозі
08:08
Віддаємо шану Перемозі
12
  70 років у травневі сонячні дні кожен почувається по-особливому. Наближається велична дата - день пам`яті, день слави, день радості і скорботи - величний День Перемоги. 
   Напередодні свята Великої Перемоги міський голова Крижановський Ігор Борисович, начальник управління соціального захисту населення Волошина Алла Миколаївна, голова Знам'янської міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна відвідують ветеранів війни, які безпосередньо брали участь у бойових діях у роки війни 1941-1945. 
   Переможні роки минають, і, на жаль, 70-річчя Перемоги зустрічають у нашому місті тільки 48 учасників бойових дій у роки війни.
   Висловлюючи серд
12ечну подяку за героїчний подвиг, який здійснили колишні солдати, захищаючи Батьківщину в роки війни, та вітаючи їх із 70-річчям Великої Перемоги, керівництво міста та міської ветеранської організації вручили кожному із ветеранів вітальну листівку, грошову допомогу з міського бюджету, продуктові набори та документальну книгу "Війна у пам'яті фронтовиків Знам'янщини".
12Книга вийшла в світ за ініціативою Знам’янської міської ради та міської ветеранської організації саме до ювілейного Дня Перемоги. У ній спогади ветеранів-фронтовиків нашого міста про обірвану війною юність.

   Ці зустрічі були дуже зворушливими для наших шанованих сивочолих ветеранів. Вони дякували за увагу з такими щирими сльозами на очах. Найбільше їх зворушила книга про ветеранів, яка стане для кожної родини пам'яттю про фронтовика - батька, дідуся, бабусю...  
12
12
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 849 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты