П`ятниця, 26.04.2024, 04:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 24 » Відділ державної реєстрації по м. Знам’янка повідомляє
11:55
Відділ державної реєстрації по м. Знам’янка повідомляє
12
Відділ державної реєстрації по м. Знам’янка реєстраційної служби Знам’янського міськрайонного управління юстиції у Кіровоградській області повідомляє.

Відповідно до частини четвертої статті 13 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» (далі-Закон) підставою для проведення державної реєстрації народження дитини є визначені центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, документи, що підтверджують факт народження.

У разі народження дитини поза закладом охорони здоров’я документ, що підтверджує факт народження, видає заклад охорони здоров’я, який проводив огляд матері та дитини. У разі якщо заклад охорони здоров’я не проводив огляд матері та дитини, документ, що підтверджує факт народження, видає медична консультаційна комісія в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Порядок утворення медичної консультаційної комісії та положення про неї затверджуються центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я.

Медична консультаційна комісія видає документ про народження у разі встановлення факту народження жінкою дитини.

За відсутності документа закладу охорони здоров’я або медичної консультаційної комісії, що підтверджує факт народження, підставою для проведення державної реєстрації актів цивільного стану є рішення суду про встановлення факту народження.

Згідно з положенням частини першої статті 17 Закону державна реєстрація смерті проводиться органом державної реєстрації актів цивільного стану на підставі документа встановленої форми про смерть, виданого закладом охорони здоров’я або судово-медичною установою чи рішенням суду про встановлення факту смерті особи в певний час або про оголошення її померлою.

Наказом  Міністерства охорони здоров’я України від 08.08.2006 року № 545 «Про впорядкування ведення медичної документації, яка засвідчує випадки народження і смертей», затверджено форми облікової документації, зокрема медичного свідоцтва про народження (форма № 103/о), лікарського свідоцтва про смерть (форма № 106/о) та фельдшерської довідки про смерть ( форма № 106-1/о).

начальник відділу ДРАЦС 
по м. Знам’янка І. І. Литвин







  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 977 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты