П`ятниця, 26.04.2024, 14:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 21 » Відеолекторій «Відповідальне батьківство!»
12:29
Відеолекторій «Відповідальне батьківство!»
12
  В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. Тому працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не могли оминути своєю увагою міжнародний День сім’ї – свято, яке стало вже традиційним в Україні. 
  Днями, на базі жіночої консультації Знам’янської центральної районної лікарні було організовано та проведено відеолекторій «Відповідальне батьківство!». Присутнім було запропоновано перегляд відеофільму, основною ідеєю якого було те, що позбавити дитинства легко, а повернути його неможливо. 
Дуже часто в наших сім’ях виникає ситуація, коли дитина, яка має батьків, відчуває себе самотньою та непотрібною. Робота, хатні справи, проблеми та інше займають набагато більше уваги ніж власні діти. Замисліться, скільки часу на день ви приділяєте своїй дитині, лише їй ? Годину? Дві? А може і менше ? Люди постійно говорять, що дитина – це найголовніше в їхньому житті, що дорожче у них нічого немає, і що їх любов до нього не знає кордонів. Але на практиці виявляється, що вони приділяють більше часу машині, квартирі, дачі. Всьому, крім улюбленої дитини.
  Батьки вважають, що головне – це нагодувати, взути, дати простір для розвитку, а далі дитина все зробить сам. А як же прояв сімейних почуттів? Через брак батьківської уваги, дитина починає емоційно «голодувати». 
  Маленьким дітям завжди приділяють підвищену увагу, і це обгрунтовано. Але трохи дитина дорослішає, батьки обмежують його уваги, розраховуючи навчити його самостійності. Але самостійність і прояв уваги це абсолютно різні речі. Найбільш самостійні діти виростають з тих, хто отримував достатню кількість батьківської уваги.
  Варто тільки дитині відчути себе коханою і бажаною в оточенні дружної родини, як це вже стане потужним стимулом для її розвитку. 
  Пам'ятайте, що ваша дитина – це ваша головна опора в старості.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1009 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты