Четвер, 25.04.2024, 06:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 13 » Відкрилася персональна виставка художника Віктора Соколова.
08:34
Відкрилася персональна виставка художника Віктора Соколова.
12
 Натхнення відвідує не кожного. Хтось творить красу словом, хтось - звуком, а хтось - кольорами. Радість, яку дають нам картини - це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом. 
 12 липня 2017 р., у міському музеї, відкрилася персональна виставка  художника, який ділиться з нами своєю радістю та натхненням - Віктора Михайловича Соколова, члена міської асоціації народних умільців та самодіяльних художників міського Палацу культури. 
 Час ніби не владний над ним: він подумки забирається у піднебесся, щоб побачити душею і серцем та відчути красу рідного краю, і відтворити її у своїх картинах. Людина талановита від бога, про це свідчать на тільки його полотна, а і люди які завітали на виставку. Було сказано багато теплих слів на адресу майстра від гостей та друзів: Безребра Н. - спеціаліст відділу культури  і туризму, Моліс О. – головний зберігач фондів міського краєзнавчого музею,    Ребедайло В. – художник та інш. 
 Філософія світогляду Віктора Михайловича  проста, допомогти відчути людині повноцінне життя на своїй, Богом даній землі. Співвідношення людини, природи та Всесвіту хвилюють митця. Ось чому його полотна панорамні, величні, красномовні за своїм змістом. 
 Тож запрошуємо на персональну виставку художника В.Соколова, яка працює у міському краєзнавчому музеї щодня з 9 по 17 годину. 







Зав.відділом дозвілля та роботи з молоддю МПК
В.Кравченко
Категорія: Новини культури | Переглядів: 737 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты