П`ятниця, 26.04.2024, 10:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 7 » Відкрита першість міста з футзалу на Кубок міського голови
08:57
Відкрита першість міста з футзалу на Кубок міського голови
12
3 та 4 грудня   у спортивному залі КДЮСШ відбулися заключні ігри відкритої Першості міста з футзалу до 73-ї річниці визволення  м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників. Ця традиція підтримується з 2002 року, але цього року, вперше, команди виборювали почесний кубок міського голови.

В першості брали участь 12 команд з міста Знам’янка та Знам’янського району, а також Єлизаветградки, Олександрії, Новомосковська. Приємно, що у змаганнях продемонструвала свої здібності і команда ПТУ №12.

У суботу та неділю змагання починалися хвилиною мовчання, на вшанування пам’яті загиблих в авіакатастрофі гравців Бразильського футбольного клубу «Шапекоенсе».

У матчі за третє місце перемогу отримала команда «Знам’янка Друга-1», яка перемогла команду «Дельта» з рахунком 7:4.

Гра за перше та друге місце у Першості була дуже насиченою емоціями та тримала у напрузі всіх присутніх. Багато яскравих та захоплюючих моментів, воля до перемоги, злагодженість та командні якості гравців дали змогу команді «TYME-Україна» обіграти суперників - «Знам’янка Друга-2»  з рахунком 5:1.

У нагородженні команд брали участь міській голова С.Філіпенко, начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам’янського міськвиконкому Р.Ладожинська, голова федерації футболу міста Знам’янка В.Лень.
12

В.Лень, вітаючи гравців, подякував Сергію Івановичу Філіпенку за підтримку у проведенні змагань, адже саме завдяки міському голові були вирішені питання безкоштовної оренди спортивного залу КДЮСШ, забезпечення медичного обслуговування, придбання нагородних матеріалів. В свою чергу, С.І.Філіпенко відмітив злагоджену роботу голови федерації футболу В.Леня та начальника відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинської, а також подякував медичним сестрам КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка», які піклувалися про здоров’я гравців.

Міський голова наголосив, що приділяє багато уваги підтримці та розвитку спорту, зокрема футболу і запевнив, що  надалі буде  сприяти покращенню матеріальної бази та  розвитку  спорту у місті, адже сам  запеклий вболівальник і футболіст.  

Вітаючи гравців С.І.Філіпенко зауважив що дуже добре, коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Сьогоднішній  турнір з футзалу – це одна з таких традицій – спортивна традиція, яка вшановує важливу для Знам`янчан дату – День визволення від окупантів.

Під час урочистого нагородження команди отримали грамоти, медалі. Кубок міського голови з рук Сергія Івановича прийняв Олександр Мостовий – капітан команди «TYME-Україна». Були відзначені тематичними статуетками кращий бомбардир – Ярослав Поплавка («TYME-Україна»), кращий захисник – Олександр Сафонов («Дельта»), кращий воротар – Ігор Шинкаренко («Знам’янка Друга-2»).  Організатори подякували суворим та уважним арбітрам – Віталію Дем’яненку та Олексію Шмалько за професійне суддівство.

Щороку рівень турніру зростає, що дає можливість продемонструвати свої здібності як молодим гравцям так і ветеранам. Тож побажаємо гравцям подальшої наснаги, міцного здоров’я та незабутніх перемог. 
  
Відділ молоді, спорту
та охорони здоров’я     

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/7

Кировоград: новости и сайты