П`ятниця, 03.05.2024, 20:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 19 » Відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "Екстраверт"
17:15
Відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "Екстраверт"
     
12
У системі художньо-естетичного виховання дітей одне з найважливіших місць займає мистецтво. Дійовим засобом естетичного виховання є мистецтво танцю, яке ефективно впливає на всебічний розвиток особистості.

Указом Президента України 2013 рік оголошено Роком дитячої творчості. Глава держави поставив першочергові завдання перед владою на місцях - забезпечити належне функціонування позашкільних навчальних закладів, зміцнивши їх матеріально-технічні бази, залучити більшу кількість дітей до гурткової роботи з метою задоволення їх освітньо-культурних, духовних потреб та сприяти створенню умов для їхнього творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку
Відповідно до зазначеного відбулося відкрите заняття дитячого хореографічного колективу "Екстраверт".
      
12
Хореографічний колектив сучасного танцю «Екстраверт» Центру дитячої та юнацької творчості був створений у 2002 році художнім керівником з хореографії Стукаленко Мариною Вікторівною.

«Наше завдання – дати вихованцям початкову корекційну хореографічну підготовку, виявити нахили дітей і задовольнити їхню потребу в руховій активності; розвинути почуття ритму, хореографічну виразність, координацію рухів і на цій основі виховувати художній смак, уміння сприймати мистецтво танцю» - розпочинає відкритий урок керівник хореографічного групи Степанова Катерина Михайлівна

З моменту створення до сьогодення колектив збільшився в два рази і на цей час налічує 130 дітей різного віку від 5років до 17 років .
     
12
«Для того, щоб діти могли не тільки проявляти, але й застосовувати при виконанні завдання викликані ним почуття, необхідна, перш за все, їхня зацікавленість не тільки цим завданням, а й усім навчально-виховним процесом. Насамперед – це створення атмосфери, в якій дитина може радісно і невимушено працювати без надмірних зусиль» - ділиться досвідом Катерина Михайлівна.

Творчі здобутки колективу вражають , за свій невеличкий час існувавання юні знам’янчани встигли показати свої навички та талант у VII Міжнародному фестивалі-конкурсі класичного, бального,сучасного танцю "Сузір"я мрій",м.Дніпропетровськ (жовтень у 2012р.); у IV Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтва та творчості "Музика кохання" м.Новомосковськ Дніпропетровська область(лютий2013р.) ; у районому фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва"Сонячні танці" м.Олександрія(квітень2013р.).
      
12
Хореографічний колектив "Екстраверт"став лауреатом II ступеню у VII Міжнародному фестивалі"Сузір"я мрій"; золотий призер IV Міжнародного фестивалю"Музика кохання"; вибороли Премію " Гран-Прі" у фестивалі"Сонячні танці."

Присутній на занятті міський голова Ігор Борисович Крижановський висловив своє щире захоплення вправними танцівницями та додав : « Виявлення та підтримка талановитих і обдарованих дітей, організація змістовного дозвілля, удосконалення виховної роботи та розбудова системи позашкільної освіти – такі завдання ставить Глава держави. Ми повинні на місцях підтримувати і розвивати обдаровану молодь, створювати належні умови для творчого розвитку дітей» - зазначає посадовець .

В свою чергу керівник колективу "Екстраверт" висловила щиру подяку всім присутнім гостям, що завітали і переглянули заняття та додала : «Важливою умовою успішного проведення занять є його атмосфера і організованість».  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1046 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты