П`ятниця, 19.04.2024, 10:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 26 » Відкрите засідання виконавчого комітету
12:58
Відкрите засідання виконавчого комітету
12

    Відбулося відкрите засідання виконавчого комітету  за участю керівників структурних підрозділів міськвиконкому, керівників бюджетних установ та комунальних підприємств міста, яке провів міський голова Крижановський Ігор Борисович.

Міський голова звітував перед громадою про роботу виконавчих органів міської ради за 2013 рік.

   «Курс на економічну, соціальну, інвестиційну модернізацію територій є ключовим у Президентській програмі "Україна для людей" – ці завдання є пріоритетними у обласній програмі "Центральний регіон - 2015", - розпочав свій звіт міський голова.

5         5 інвестиційних проектів реалізовано по місту  в рамках реалізації обласної програми "Центральний регіон – 2015" по місту:на загальну суму – 2500,00 тис.грн., створено 45 робочих місць. Виконано в повному обсязі 9 соціальних проектів та частково профінансовано перехідні проекти (за рахунок усіх джерел фінансування)  на загальну суму –16453тис.грн.

          В рамках впровадження  Програми  економічних  реформ  на 2010-2014  роки  «Заможне  суспільство,  конкурентоспроможна  економіка,  ефективна  держава»,  соціальних  ініціатив  Президента  України   затверджені  завдання  та  заходи  по  її  виконанню  в  2013  році:

-          проведено  нараду по  питанню «Стан розвитку промислового потенціалу міста» в якій  взяли  участь  керівники  ТОВ "Геоід", ТОВ "Агропродукт", ПАТ "Пуансон", ПП "Євростандарт",  ТОВ "Знам'янський ХПП";

-          здійснено робочу поїздку в ТОВ "Геоїд"  для ознайомлення  з ходом  будівництва  3-ої черги виробництва з реконструкцією та розширенням існуючих приміщень і будівель заводу з виробництва метало пластикових виробів та нестандартних конструкцій по вул. Будьонного, 203А;

-          в рамках стимулювання  підвищення  зайнятості  населення,  створення  нових  робочих  місць проведено  робочу  поїздку в  ТОВ «Геоід», яке є основним роботодавцем в галузі промисловість, на якому працює понад 200 працівників та створено за звітний рік 27 нових робочих місць .

За  2013 рік  на   міських маршрутах  перевезено 1403,0 тис. пасажирів,  що становить   99,5 % до аналогічного періоду 2012 року,  з  них  платних  пасажирів – 724,4  тис. пас.(103,4 %  до  аналогічного періоду  2012 р.), пільгових – 703,5  тис. пас. (99,1 %  до  аналогічного  періоду 2012 р.).     За    звітний  період виконано  109,2  тис.  рейсів  з   регулярністю  руху автобусів   97,4 %  (співвідношення  фактично  виконаних рейсів  до  планової  кількості  рейсів)  при  плановій  регулярності  руху  автобусів – 95%. 

   За  2013   рік в  житловому  фонді  комунальної  власності  міста  документально оформлено  приватизацію  15  квартир,  право    на  приватизацію   житла  використали  29  громадян. На даний час залишаються не приватизованими  93 квартири.

За січень- листопад місяць  2013 року  в  місті  створено 501нове  робоче місце, що становить 133,6% до річного планового завдання.  Протягом  звітного періоду  на створення  нових робочих місць  надавалося  10 дотацій роботодавцям. За рахунок збільшення обсягів виробництва  створено 98 нових робочих  місця.

У місті створено 111 робочих місць за рахунок залучення громадян до підприємницької діяльності, здійснена одноразова виплата допомоги  по  безробіттю  48 громадянам  для організації підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу. За 2012 рік створено 121  робоче місце за рахунок залучення громадян до підприємницької діяльності

Центр зайнятості разом з управлінням праці та соціального захисту населення здійснює контроль за використанням трудового потенціалу. Одним з таких шляхів  є  укладення  292 договорів  між роботодавцем-фізичною особою та найманими працівниками.

З  метою здійснення самоврядних повноважень щодо управління майном, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста, з  початку  року    проведено 5 засідань комісії  з приватизації та надання  в оренду комунального майна територіальної громади  міста    та  надано в оренду  6 об’єктів нерухомого майна.

За 2013 рік до Центру соціальних та компенсаційних виплат звернулося 10979 громадян, із них 7259 - по питаннях призначення субсидій та допомог, 250 - по компенсаційним виплатам, як особам, що постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС,     2317 – по пільгам, 1094 – по питанню видачі довідок, 59 – по питанню видачі посвідчень інвалідам з дитинства та дітям–інвалідам.

Станом на 20.12.2013 року в Центрі нараховується 4835 отримувачів адресних допомог. Призначено допомог згідно Законів України „Про державну допомогу сім’ям з дітьми” та   „Державну   соціальну   допомогу   малозабезпеченим  сім’ям”  3115 сім’ям  на суму 29398,6 тис. грн., в тому числі державну соціальну допомогу дітям-інвалідам та інвалідам з дитинства І-ІІІ групи отримали 357 осіб.

Однією з соціальних ініціатив Президента України є підвищення розміру допомоги по догляду за психічно-хворими інвалідами І та ІІ групи. За звітний період призначено допомогу по догляду за психічно-хворим інвалідом І та ІІ групи 55 особам на суму 824,0 тис. грн. Проведено перерахунків 4468 справ отримувачів субсидій та 1527 справ отримувачів допомог.12

  «Головним завданням регіональної політики, визначеним у обласній програмі "Центральний регіон – 2015", є підвищення якості життя громадян України, як того вимагає Глава держави у програмі "Заможне суспільство, конкурентоспроможна політика, ефективна держава", - підсумував Ігор Борисович.

   На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд інших питань. З прийнятими рішеннями детальніше ви можете ознайомитись на веб-сайті Знам’янської міської ради у розділі «Рішення виконавчого комітету».

 


 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 908 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты