П`ятниця, 19.04.2024, 16:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 9 » Відкритий кубок з велосипедного туризму!
13:58
Відкритий кубок з велосипедного туризму!
 
12          За підтримки відділу культури і туризму та Знам’янського міського краєзнавчого музею громадською організацією Туристично-краєзнавчим клубом «Чорнолісся», що діє при міському краєзнавчому музеї, 5 листопада 2011 року у м.Знам’янці проведено Відкритий Кубок з велосипедного туризму. Ця власна ініціатива клубу реалізовується вже другий рік поспіль і привертає до себе все більше учасників.   
12           Цього разу зареєстровано 97 учасників та приблизно стільки ж було уболівальників і гостей. Змагання проходили на території Чорного лісу біля м.Знам’янка (П’ятигірки). Представлені команди з м.Кіровограда, , м.Знам’янка, смт.Добровеличківка, с.Мошорине.
Урочисте відкриття Кубку розпочав державний гімн України та вітальне слово організаторів змагань: Корчагіна В.В., Кулик Т.С.    
12          Змагання проходили в трьох дистанціях: «Велокрос» (1,8 км), «Тріал» (150м) та «Фігурне водіння велосипедом». Всі дистанції були зосереджені в районі «П’ятигірок», тож гості та вболівальники активно підтримували велосипедистів. Від початку і до завершення свята гарного настрою всім додавала запальна музика, професійно підібрана Долинським С.В..
Після того як велосипедисти змогли проявити свої здібності в обраних видах змагань, організатори запропонували всім учасникам і гостям відновити сили – поїсти козацького кулешу та випити чаю, майстерно приготованих В.Голіковим, П.Швайком та О.Щуровою.
В цей час судейська колегія підвела підсумки та визначила переможців. І вже по обіді, о 14-30 годині розпочалась урочиста частина нагородження переможців. Враховуючи минулорічний досвід, результати змагань реєструвались відповідно до категорій: професіонали та аматори, хлопці і дівчата.
12          Переможці у кожному виді змагань були нагороджені грамотами і медалями. А от щодо призів, то за ініціативи генерального спонсора змагань В. Щурова заохочувальні призи отримали абсолютно всі учасники кубку велосипедного туризму.
   
12          Переможці змагань в особистому та загальному заліку зафіксовані в протоколі (додається).
Керівництво ТКК «Чорнолісся» дякує всім, хто допомагав у проведенні змагань: спеціалісту судейської колегії з обласного центру туризму Коломієць Н.А., тренеру ДЮСШ Кошовому С.М., директору Палацу культури Кравцовій Л.В., начальнику міської станції швидкої невідкладної допомоги Тихоненко В.І., а також особливі слова подяки генеральному спонсору змагань і призового фонду п/п Щурову Віталію та спонсорам організаційних заходів: п/п Корчинському Ярославу та п/п/ Шкурку Олександру.
Організатори змагань:
В.Корчагін – президент клубу, Т.Кулик – заступник, О.Корчагіна – заступник з господарських питань, В.Голіков – секретар   
12          
Категорія: Новини туризму | Переглядів: 1032 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты