Четвер, 25.04.2024, 15:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 4 » Відкриття дитячих майданчиків у південній частині міста
09:36
Відкриття дитячих майданчиків у південній частині міста
12
Свято відкриття дитячих майданчиків відбулося 1 серпня поточного року у південній частині міста, поблизу житлових будинків, на території  Знам'янського дошкільного навчального закладу №4 "Ромашка",  та південного мікрорайону міста (багатоповерхівок Примакова, 64, Примакова, 66, Комарова, 57 А, Комарова, 57). 

12
Активні ігри, приємні солодкі сюрпризи, оригінальні конкурси, святковий концерт,  повітряні кульки, – такі подарунки для малечі підготували міська рада, Знам’янська міська організація партії «Єдність» та Знам’янська міська організація Партії «Відродження».
Для маленьких мешканців було все: ігровий комплекс з різноманітними гірками, перешкодами і справжнім канатом; гойдалки й качалки, а також весела карусель.

12
На відкриття майданчиків завітали: міський голова Крижановський І.Б., в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Іваськів Т.А., секретар міської ради Адамович Н.А., депутат міської ради, голова міської організації партії «Єдність» Савєльєв І.М., перший заступник начальника Дирекції залізничних перевезень, голова Знам’янської міської організації Партії «Відродження» Матвієнко В.В., начальник відділу кадрів Знам'янської дирекції залізничних перевезень, член виконавчого комітету Знам’янської міської ради Пашко О.Г.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Крижановський Ігор Борисович, який зазначив, що сьогодні  у місті справжнє свято – тому що навколо нас радісні й щасливі діти, наше майбутнє. Все що ми робимо сьогодні – для них і заради них.

12
Окремо слова вдячності міський голова  висловив батькам,  які завжди долучаються до всіх добрих справ, що реалізуються в місті, і саме завдяки їх чисельним зверненням  було встановлено ці майданчики.

«Це надзвичайно важлива подія для всіх нас — у розпал літньої оздоровчо-відпочинкової кампанії ми робимо справжній подарунок дітям. Тепер підростаюче покоління і на канікулах, і під час перерв у навчальний період буде гратися на свіжому повітрі, на майданчику»,- зазначила у своєму виступі в.о. першого заступника міського голови Іваськів Тетяна Анатоліївна. Сказала, що не зважаючи на складну фінансову ситуацію у нашій державі, міська влада не змінює свої орієнтири: працює над тим, щоб діти росли здоровими і були зайняті корисним дозвіллям. 

12
«Я впевнений у тому, що ігровий майданчик буде довго дарувати дітям та батькам радість. Маю надію, що він стане ще одним місцем, де малеча зможе активно провести дозвілля», – зазначив у своєму виступі депутат міської ради, голова партії «Єдність» Савєльєв І.М.

Голова партії «Відродження» Володимир Матвієнко та член виконавчого комітету Олександр Пашко зазначили, що будуть і надалі брати участь у подібних заходах та допомагати міській владі у гарних справах. 
12
Урочистий момент – символічне перерізання стрічки міським головою Крижановським І.Б., в.о. першого заступника міського голови Іваськів Т.А. депутатом міської ради Савельєвим І.М. та начальником відділу кадрів Знам'янської дирекції залізничних перевезень Пашком О.Г. присутні зустріли оплесками. Після цього дитячий майданчик "передали” головним охоронцям дитячого щастя, а саме - дітлахам, які незважаючи на поважних дорослих, на практиці "приймали” й оцінювали подарунок. Щонайперше дітлахи весело закружляли на каруселі та з дзвінким вереском осідлали новеньку гірку.
12
З нагоди відкриття майданчиків, ведучими заходу Зайченко О.А, Зайченко К.Л., Бойко С.В. було підготовлено та організований святковий концерт та веселі забави. Танцювальний колектив «Топотушки» (кер. Часник Т.М.) та маленька солістка - Марія Іваськів  подарували присутнім багато чудових виступів.

12
Дитячі майданчики було замовлено та придбано за рахунок коштів міського бюджету управлінням житлово-комунального господарства ради та відділом освіти Знам’янського міськвиконкому.

Володимир Матвієнко та Ігор Савєльєв прикрасили свято повітряними кульками, а також після завершення урочистої частини пригощали дітлахів  морозивом та солодощами.

12
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1047 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.7/12

Кировоград: новости и сайты