Субота, 27.04.2024, 03:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 9 » Відкриття дитячих таборів з денним перебуванням
15:18
Відкриття дитячих таборів з денним перебуванням
12
«Літо, літо, літечко…»

07 червня на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулось урочисте відкриття табору з денним перебуванням дітей «Фестивальний». 

Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, розважитися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю. Цього року табір «Фестивальний» люб’язно відчинив двері для 135 дітей.  

Всіх діти були поділені на 4 загони: «Усмішка», «Промінчики», «Капітошки» та  «Братва». Учні кожного загону отримали краватки відповідних кольорів.

Робота табору розпочалась з урочистого виносу державного прапору України та прапору табору «Фестивальний». На свято відкриття табірної зміни завітав головний спеціаліст відділу освіти В. Мурга, який привітав всіх присутніх дітлахів з початком літа та табірної зміни у відпочинковому таборі «Фестивальний». Також, зі словами привітання виступив директор Центру дитячої та юнацької творчості Г.  Подвиженко та начальник табору О. Фрайнд
12

Під час церемонії відкриття табору відпочинку кожен загін підготував та презентував свої таланти. Лунали чарівні пісні та запальні танці, проникливі вірші та веселі гуморески. В залі панувала весела та бадьора атмосфера. 
Приємним подарунком для всіх дітей табору стали подарунки для активного відпочинку від міської влади.
                                                                                                                          
  І.Слєпєнькова, методист


Свято в таборі ”Перлинка "
У літечко веселе ми відкриваєм двері,
Канікули, канікули!
Радієм їм щораз,
Із іграми, мандрівками
Прийшли вони до нас

 06 червня в Знам`янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 3 знову відкрив для дітей свої радісні обійми пришкільний табір «Перлинка». Святковим початком роботи табору став концерт, який відбувся 07 червня,  в заході взяли участь учні школи та запрошені хореографічні колективи «Конфетті», «Веселка». З початком літнього відпочинку  привітали школярів  заступник директора з виховної роботи Москаленко Л.І. та начальник табору «Перлинка» Грабовська С.О. 

    12 
Начальник табору С.Грабовська12


Дитячий табір «Сонечко»
07.06.2016 рік
ЗШ№1 І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка 
Діти віком від 7 до 13 років, 83 учасника

7 червня в таборі відбулась лінійка-відкриття табірної зміни. Кожен загін себе представив речівкою та піснею. Начальник табору побажав дітям гарного відпочинку.
Учні загону "Smile" працювали над темою "Ukraine". Діти говорили про місце розташування нашої країни, визначні місця. Окремо позначили 7 чудес України. Весело провели час, співали пісні та переглянули мультфільм англійською мовою.
12
Після смачного обіду діти здійснили заочну подорож по Україні. Пригадали цікаві факти, традиційні страви, побували на Коломиї в музеї "Писанки". Все це супроводжувалось піснями, загадками і піснями.


Відкриття табору відпочинку «Веселка – 2» смт. Знам'янка Друга
12
07 червня  гостинно відчинив двері для учнів ЗШ № 6 та № 7 літній мовний пришкільний табір відпочинку для дітей з денним перебуванням «Веселка – 2». 

Хлопчики та дівчата розподілилися на загони, вигадали собі назви, девізи та випустили стіннівки. Крім того, діти змагалися в естафетах та отримали за перемогу заохочувальні призи. Перебування в мовному таборі обіцяє бути цікавим та різноманітним. 
Начальник табору Гвоздєва І. В.


День відкриття табору  "Веселка"

Настав  довгоочікуваний день - день відкриття пришкільного табору «Веселка» на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4.
12
 Діти з  нетерпінням чекали на нього і приготували на свято номери художньої самодіяльності. Учні завзято співали та танцювали, дивували присутніх віршами та піснями англійською мовою.
12

На свято завітав головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Володимир Миколайович Мурга, якого разом з директором школи Володимиром Анатолійовичем Лядським прийняли у почесні жителі країни «Веселка», одягнувши символи табору- кольорові краватки.






















Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1104 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты