П`ятниця, 26.04.2024, 19:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 19 » Відкриття нового ігрового дитячого майданчика в смт Знам’янка Друга
16:06
Відкриття нового ігрового дитячого майданчика в смт Знам’янка Друга
12Депутати Знам’янської Другої селищної ради, при затвердженні бюджету на 2013 рік, передбачили кошти на добру справу – встановлення дитячих ігрових майданчиків на території селища. Протягом минулого року вже було обладнано майданчики у парку відпочинку біля селищного Будинку культури та на вулиці 1 Травня.

І ось нарешті вже закінчено роботи по обладнанню майданчика на віддаленій частині селища (вулиці – Ананьєва, Підводянська, Петровського, Пугачова, ХХ Партз’їзду).

Активістами в цій справі стали депутат Знам’янської міської ради, директор Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 7 Корж Р.О. та голова вуличного комітету Федчишина О.М.
 
12 
Було зібрано додаткові кошти на закупівлю сітки для огорожі. Багато небайдужих мешканців цієї частини селища з радістю підтримали добру справу, а саме: Тюпа Сергій Іванович, Андрусяк Володимир Леонідович, Литвинов Леонід Віталійович. Батьки багато цікавого побудували для дітлахів та яркими кольорами розфарбували обладнання. А якщо є ідеї та бажання, то все задумане збудеться.

- На виконання президентських соціальних ініціатив, а також завдань голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнка з турботою про наших дітей про їхнє здоров'я і розвиток ми й встановили цей майданчик.. Влада не забуває про дозвілля дітей. В планах на майбутнє також встановлення ігрових майданчиків в районі Кущівки та в с. Водяне. Адже молодих сімей в селищі багато і хочеться, щоб малюки запам’ятали своє дитинство як кольорову казку - підкреслює селищний голова Сергій Іванович Філіпенко.
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1038 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты