П`ятниця, 19.04.2024, 20:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 16 » Відкриваємо Європу разом
13:54
Відкриваємо Європу разом
12
В рамках Всеукраїнського тижня права в Навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" відбулося засідання євроклубу «Меридіан», керівник Панкевич Валентина Іванівна.

У засіданні на тему «Відкриваємо Європу разом» взяли участь учні Мошоринської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів та члени Євроклубу ЗШ І-ІІІ ступенів №3.

Члени Євроклубу Льовушкіна Ярослава, Корячко Богдан, Безугла Оксана та Борзих Владислав ознайомили присутніх з історією створення Європейського Союзу, метою роботи цієї структури, символікою та перспективами розвитку, звернули увагу на важливі етапи стосунків України та ЄС.

Радінович Олександра, Кліпацька Анна та Шуліка Олена поділилися незабутніми враженнями про свої подорожі до країн Європи: Франції, Греції та Польщі. Їх виступи супроводжувалися яскравими фотопрезентаціями.

Учасники засідання продемонстрували свої знання про Європу, її культуру, національні традиції, відповідаючи на запитання мікс – вікторини «Відкриваємо Європу разом».

Координатор Євроклубу Філіпова С.М. розповіла присутнім про досвід організації та проведення культурно – освітніх подорожей країнами Євросоюзу та запросила до співпраці. Керівник Євроклубу «Меридіан» Панкевич В.І., проводячи інтерактивну вправу «Мікрофон», запропонувала поділитися враженнями про набутий досвід та перспективи співпраці міської та сільської шкіл.

Учнів вразили чудові виступи танцювального колективу «Екстраверт» (керівник Степанова К.М.) та вокалістів Дар’ї Сєрової та Марини Пересадченко, які показали гарні художні номери.
 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты