П`ятниця, 29.03.2024, 09:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 24 » Віднедавна, в Україні почала діяти практика, коли при державній реєстрації шлюбу, свідоцтво отримують одразу двоє - наречений та наречена
14:15
Віднедавна, в Україні почала діяти практика, коли при державній реєстрації шлюбу, свідоцтво отримують одразу двоє - наречений та наречена
12
Знам’янський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області повідомляє, що 1 жовтня 2016 року набув чинності  Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським Союзом візового режиму для України”, яким внесено зміни до Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану”.

Тому, розпочинаючи з 1 жовтня 2016 року за нормами  частини 11 статті 14 Закону України "Про державну реєстрацію актів цивільного стану” свідоцтво про державну реєстрацію шлюбу видається кожному із подружжя. До цього подружжю видавалось одне свідоцтво про шлюб.

За вказаним законом виключено норми щодо проставлення відмітки про шлюб та розірвання шлюбу в паспортах громадян України. Відтепер з 1 жовтня 2016 року у паспортах подружжя не ставиться штамп із вказівкою прізвища, імені, по-батькові та року народження чоловіка та дружини. Відповідно і відмітка про розірвання шлюбу також робитися не буде.



Начальник Знам’янського 
міського відділу ДРАЦС І. І. Литвин
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 676 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты