Неділя, 05.05.2024, 21:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 21 » Відновлення внутрішньодворового освітлення міста
11:37
Відновлення внутрішньодворового освітлення міста
 
12
Ще у середині позаминулого століття наше місто жило при світлі свічок та газових ламп. Ними освітлювались державні установи і приватні будинки, міські площі та сквери, церкви і навчальні заклади. Сьогодні ж існування людини без електрики уявити важко, адже без світла, як мовиться, сліпі, глухі, брудні та самотні.

Нині на виконання «Програми реконструкції мережі зовнішнього освітлення міста Знам’янка 2011-2015» повністю освітлені 90% вулиць міста. Зокрема, вул..Чайковського, вул.. Червоноармійська, вул.. Ворошилова, вул..Будьонного.

Зазначимо, що світло на деяких вулицях було взагалі відсутнє протягом багатьох років. 

 «Тепер, після звершення реконструкції мережі зовнішнього освітлення вулиць міста, з 2015 року розпочнеться робота по поступовому відновленню внутрішньодворового освітлення міста, яке є дуже важливим і необхідним, тому що освітлення там було відсутнє майже 20 років», - говорить заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А., розпочинаючи нараду з даного питання за участі начальника управління житлово-комунального господарства Лаптєвої Л.О. та головного інженера ЖЕК № 1 Чернявського О.М.
 
12
Також Андрій Анатолійович зауважив, що зважаючи на те, що робота по відновленню внутрішньодворого освітлення є дуже енергоємною та витратною, тому першочергово розпочнеться відновлення освітлення в тих дворах, де є опори електропередач. 

На нараді вирішено при формуванні місцевого бюджету на 2015 рік запланувати виділення коштів з міського бюджету на відновлення внутрішньодворового освітлення міста Знам’янка.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 780 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты