Четвер, 25.04.2024, 18:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 14 » Відновлено та введено в експлуатацію пасажирський ліфт в 1-му під’їзді багатоповерхового житлового будинку по вул. Віктора Голого 122
07:46
Відновлено та введено в експлуатацію пасажирський ліфт в 1-му під’їзді багатоповерхового житлового будинку по вул. Віктора Голого 122
12
Днями було відновлено та введено в експлуатацію пасажирський ліфт в 1-му під’їзді багатоповерхового житлового будинку по вул. Віктора Голого 122 (Фрунзе), який не працював близько 6-ти років. Модернізацією ліфта займалося ПП "Олександрія-ліфт".

Проінспектувати виконану роботи приїхав міський голова Сергій Іванович Філіпенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій Анатолійович та депутат міської ради, головний редактор газети "Знам’янські вісті" Коленченко Надія Іванівна.

Сергій Іванович спільно з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюком С.А. депутатом міської ради Коленченко Н.І., та начальником Знам’янської дільниці ПП «Олександріяліфт» Каплуном В.О. піднявся в кабіні відремонтованого ліфта  і переконався в його справності.

Кошти на ремонт ліфту були виділені з міського бюджету. Загальна вартість робіт склала близько 68 тис грн, зазначає зміський голова Сергій Іванович Філіпенко та додає, що цього ж дня запущений в експлуатацію і ліфт у першому під’їзді багатоповерхового житлового будинку по вул. В.Голого, 91. (Фрунзе) А на черзі відновлення ліфту у 3 під’їзді у багатоповерховому житловому будинку по вул. Трудовій,7.

«Важливо відновлювати ліфти, але не менш важливо, щоб мешканці будинку забезпечили його збереження. Зроблено ще один крок по виконанню завдання відновити всі ліфти , що не працюють у місті» - підкреслив Сергій Іванович.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 781 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.1/14

Кировоград: новости и сайты